Român, prins când tăia cablurile de cupru de la remorci, în Germania: Surpriza a venit când polițiștii s-au uitat în rucsacul său

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Poliția germană a arestat un român de 46 de ani. Cuprul din cablurile de pe remorci a fost ținta unui presupus hoț pe Lahntahlbahn, în apropiere de Löhnberg/Leun. Bărbatul avea în rucsacul său și substanțe stupefiante.

Luni dimineață, poliția a arestat un hoț de cablu, care avea și cu droguri în bagaje, pe linia ferată din apropierea Löhnberg/Leun, potrivit propriilor informații.

Român, prins când tăia cablurile de cupru de la remorci, în Germania



Potrivit acesteia, poliția federală a cerut ajutorul poliției din Weilburg, deoarece o persoană se plimba fără autorizație pe linia de cale ferată de lângă Löhnberg. O patrulă a reușit să-l găsească pe bărbat între Löhnberg și Wetzlar, cu puțin timp înainte de Biskirchen. Inițial, acesta se ascunsese în spatele unei grămezi de lemne, dar apoi a ieșit când a fost întrebat.

Potrivit declarației bărbatului, scrie poliția într-un comunicat de presă, românul de 46 de ani a tăiat cablurile de pe remorcile de pe linia ferată pentru a ajunge la cuprul pe care acestea îl conțineau. Polițiștii au găsit în apropiere mai multe cabluri tăiate și remorci deteriorate.

Surpriza a venit când polițiștii s-au uitat în rucsacul românului



În rucsacul bărbatului se aflau, de asemenea, resturi de cabluri și stupefiante ilegale. Din dispoziția parchetului, bărbatul de 46 de ani a fost eliberat după finalizarea măsurilor polițienești.

Poliția investighează și acceptă ponturi la numărul de telefon 06441-9180. În special, proprietarii de rulote sunt rugați să contacteze poliția.

-----------------------------------------------------------

Dacă doriți să fiți notificați direct pe WhatsApp, atunci când apare o nouă știre de interes EXCLUSIV pentru românii din Germania, puteți intra pe grupul de WhatsApp al cititorilor fideli StiriDiaspora accesând următorul link: 

-> https://chat.whatsapp.com/IsdGvKkdEY4JJhueZBrtNW    

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel