Român, la volanul unei dubiţe, furată din Austria, oprit la vama Borş. Ce a declarat oamenilor legii

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politia_frontiera_masina
politia_frontiera_masina

Polițiștii de frontieră bihoreni au descoperit la Vama Borș un autovehicul căutat de autoritățile din Austria. În cadrul controlului bărbatul a prezentat și documentele mașinii, polițiștii de frontieră descoperind că aceasta figurează „bun pentru confiscare“, alertă introdusă de autorităţile din Austria.

Nu a fost plătit la timp şi a luat dubiţa firmei angajatoare. Român, întors din Austria, oprit la frontieră

Polițiștii de frontieră bihoreni au descoperit la Vama Borș un autovehicul căutat de autoritățile din Austria. Acum două zile, la Punctul de Trecere a Frontierei Borș s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de frontieră, cetăţeanul român S.O., în vârstă de 37 de ani, conducând autoturismul marca Citroen Jumper, înmatriculat în Austria.

„Bărbatul a declarat că a muncit la o firmă din Austria. Din cauza neplății salariului de către angajator la data stabilită în contract, acesta a ajuns la un consens verbal de păstrare a mașinii până la plata integrală a salariului, menţionând că nu a cunoscut faptul că autoturismul era căutat de autorităţi”, a declarat subcomisarul de poliție Loredana Chifor.

Maşina, în valoare de 10.200 de euro, a fost indisponibilizată la sediul instituţiei, iar poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tăinuire, urmând ca la finalizare să fie dispuse măsurile legale care se impun.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel