Român "inventiv", săltat de polițiști în Germania: A stricat aparatul de taxare și încasa el taxa de WC

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a fost arestat în Germania, după ce a stricat aparatul de taxare al unei toalete și a încasat el taxa.

Un român aflat în Germania i-a surprins pe polițiști prin inventivitate, în sens negativ. Potrivit unui comunicat de presă al Poliției, incidentul s-a petrecut joi, 14 octombrie, atunci când românul în vârstă de 25 de ani a stricat intenționat aparatul de taxare al toaletei din gara principală din Freiburg im Breisgau, landul Baden-Württemberg.

Ulterior, bărbatul a încasat personal taxa de toaletă, în numerar, de la cel puțin 15 utilizatori.

Românul a fost reclamat la poliția federală de un trecător căruia i s-a părut ciudat comportamentul tânărului.

Atunci când au sosit la fața locului, oamenii legii l-au găsit într-adevăr pe român în fața toaletei solicitând taxa pentru folosirea WC-ului.

În timpul interogatoriului, taxatorul de ocazie și-a recunoscut faptele.

Poliția federală investighează bărbatul pentru fraudă, potrivit sursei citate.

Un român se plimba cu mașina burdușită cu cinci kilograme de marijuana

 

Incidentul vine la doar o zi după ce un român a fost prins cu 5 kilograme de marijuana în mașină. 

inci kilograme de marijuana au fost găsite, săptămâna trecută, în portbagajul mașinii, conduse de un  bărbat, de 28 de ani. Drogurile au fost depistate în urma unui control efectuat de ofițerii Biroului vamal principal din Lörrach. Suspectul se află acum în arest.

Polițiștii de la unitatea de control "Verkehrswege Freiburg" au verificat săptămâna trecută, mai exact în seara zilei de joi, 14 octombrie, în jurul orei 20.20, mașina unui bărbat de 28 de ani, care conducea pe strada Nicola-Tesla-Straße din Ettenheim.

În timpul percheziției automobilului, oamenii legii au descoperit o cantitate mare de droguri, raportează  ofițerii de la biroul vamal principal din Lörrach. Cinci pachete a câte un kilogram fiecare erau depozitate într-un sac de transport, ascuns în portbagajul mașinii. Pe lângă drogurile confiscate, în valoare de aproximativ 50.000 de euro, bărbatul avea asupra lui și 2.500 de euro în numerar, relatează bo.de.

În cadrul anchetei, polițiștii au fost conduși la Kinzigtal, unde suspectul închiriase o cameră de hotel. Cu toate acestea, în timpul perchezițiilor, efectuate și în cameră, agenții Poliție Federale nu au mai găsit alte probe. Cetățeanul român, care nu are reședință permanentă în Germania, a fost adus, vineri, 15 octombrie, în fața unui magistrat, la cererea Parchetului din Freiburg.  Pe numele tânărului român, de 28 de ani, a fost emis un mandat de arestare. În prezent, românul se află în penitenciar.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel