ROMÂN închis PE VIAȚĂ în Spania: I-a TĂIAT GÂTUL băiețelul mai mic, apoi s-a lăudat fiului cel mare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Pe data de 20 aprilie 2018, românul Ionel M., se afla cu cei doi copii ai săi minori, de 8 şi, respectiv 11 ani, la casa familiei de pe Avenida del Mar de Balerma. În după amiază zilei, bărbatul i-a cerut minorului să-l însoțească la subsol, unde l-a înjunghiat cu un cuţit.

 

 

Curtea Provincial de Almería l-a condamnat la închisoare pe viaţă pe românul Ionel M., care este acuzat că l-a ucis pe fiul său minor, de 8 ani, în subsolul casei sale din Balerma (Almería), unde i-a tăiat gâtul lui cu un cuțit, răzbunându-se astfel pe soţia aa, care îl anunţase că va divorţa.

Hotărârea impune, de asemenea, încă 12 ani și jumătate de închisoare pentru abuz în familie şi pentru alte două infracțiuni de vătămare morală, deoarece bărbatul pe dus pe celălalt fiu de unsprezece ani în subsolul casei, unde i-a arătat trupul fratelui mai mic.

Este pentru a treia oară când Curtea Provincială din Almería impune pedeapsa maximă prevăzută în Codul penal din Spania. Potrivit sentinței, românul a comis crima „ca un ultim act de răzbunare și control” asupra soţiei, care, cu câteva zile înainte, l-a anunţat că vrea să divorţeze. Acuzatul însă insistat să meargă împreună în România, ţara natală a bărbatului. Românul a devenit gelos după ce femeia a început să lucreze într-o seră în 2016. A supus-o unui control, fiind obsedat de faptul că femeia ar avea un iubit, scrie okdiario.com.

Pe data de 20 aprilie 2018, între orele 15:00 și 15:45, inculpatul se afla, cu cei doi copii minori, la casa familiei de pe Avenida del Mar de Balerma. La un moment, bărbatul i-a cerut minorului să-l însoțească la subsol. Astfel, când minorul s-a întors cu spatele, a fost atacat „într-un mod surprinzător și deliberat” cu un cuţit. Tatăl i-a tăiat de multe ori pe gâtul fără ca micuțul să poată face ceva pentru a se apăra. Puţin mai târziu, bărbatul l-a dus celălalt fiu la subsol pentru a-i arăta trupul neînsuflețit al fratelui său mai mic, spunându-i că nu-l va ucide.

 

Şi-a sunat soţia şi i-a spus că l-a ucis pe cel mic

 

Ulterior, românul și-a sunat soția şi i-a spus că l-a ucis pe fiul cel mic, pentru că ea nu vroia să-l însoţească în România.  I-a mai spus femeie că acum poate rămâne cu iubitul ei. Mai mult, femeia a fost sunată şi de fiul mai mare, care i-a spus că tatăl său i-a arătat trupul fratelui mai mic. 

Femeia a suferit o traumă psihică, prezentând simptome de tulburare de stres post-traumatic, urmare a tragediei. Atât minorul, cât și mama sa, au fost victime ale unui prejudiciul moral „ireparabil”, la care a fost supuse de acuzat, dând vine pe ei pentru moartea fiului mai mic. În plus, inculpatul trebuie să plătească 360.000 de euro despăgubiri pentru mama și fratele minorului decedat. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel