Român, încătuşat şi amendat după ce a refuzat să poarte mască într-un magazin

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
politia_romana_amenzi_covid
politia_romana_amenzi_covid

Un bărbat a fost încătuşat şi amendat de poliţişti după ce a refuzat să poarte mască de protecţie într-un magazin din municipiul Botoşani, a declarat vineri, 6 noiembrie, purtătorul de cuvânt al Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ), Delia Neniscu.

Potrivit sursei citate, barbatului i s-a adus la cunostinta ca purtarea măştii atât în spatii închise, cât şi în spaţii deschise este obligatorie pe raza municipiului Botoşani, însă a refuzat să se conformeze.

"Deşi i s-a adus la cunoştinţă faptul că portul măştii de protecţie este obligatoriu, bărbatul a refuzat să se conformeze. Mai mult de atât, la solicitarea poliţiştilor de a se legitima, acesta a devenit recalcitrant şi a refuzat oferirea de date care să conducă la identificarea sa. Cu sprijinul jandarmilor, bărbatul a fost imobilizat si condus la sediul Poliţiei, unde i-a fost stabilită identitatea", a afirmat Neniscu.

Botoşăneanul a fost sancţionat contravenţional cu o amendă de 2.500 pentru nerespectarea obligativităţii de a purta masca de protecţie şi 1.000 de lei pentru refuz de legitimare şi adresare de înjurii.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel