Român, împușcat pe o stradă din Constanţa. Totul ar fi pornit de la conflict spontan cu un necunoscut

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu: În România sunt în jur de 71.000 de cetăţeni care posedă arme letale, de foc / pistol_diicot
Ministrul de Interne, Cătălin Predoiu: În România sunt în jur de 71.000 de cetăţeni care posedă arme letale, de foc / pistol_diicot

Un tânăr în vârstă de 25 de ani a ajuns la spital după ce a fost împuşcat cu un pistol cu bile de către un individ necunoscut, în urma unui conflict spontan iscat pe o stradă din centrul municipiului Constanţa, a informat, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean.

Tânărul se afla împreună cu fratele său în momentul în care asupra lor s-a tras cu arma, un pistol tip airsoft cu bile, fiind rănit în zona capului. El a fost transportat ulterior la Spitalul Judeţean de Urgenţă Constanţa, informează Agerpres.

"La faţa locului, poliţiştii au stabilit că incidentul a avut loc în proximitatea unei patiserii, ca urmare a unui conflict spontan, agresorul ameninţându-l pe bărbatul în cauză, cât şi pe fratele acestuia, cu acte de violenţă. Ulterior acesta a tras cu un pistol airsoft cu bile asupra lor, unul dintre fraţi fiind nimerit în zona capului. Persoana vătămată, de 25 de ani, a fost transportată la Spitalul Clinic Judeţean de Urgenţă Constanţa pentru a i se acorda îngrijiri medicale de specialitate", a transmis IPJ Constanţa.

Conform sursei citate, agresiunea s-a produs la sfârşitul săptămânii trecute, poliţiştii fiind alertaţi printr-un apel la 112 că un bărbat ar fi fost împuşcat cu un pistol cu bile de către o persoană necunoscută, pe strada Ştefan cel Mare din municipiul Constanţa. Lucrători ai Secţiei 3 Poliţie continuă cercetările pentru depistarea agresorului, în cauză fiind deschis un dosar de cercetare penală sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de ameninţare, lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii public.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel