Român, găsit carbonizat în apartament său din Bicaz. Focul ar fi pornit de la o lumânare

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un bărbat, în vârstă de 34 ani, a fost găsit decedat de pompieri în apartamentul din oraşul Bicaz, ân care izbucnise un incendiu, a declarat purtătorul de cuvânt al Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă Neamţ, Irina Popa.

 

Potrivit acesteia, incendiul a fost semnalat în noaptea de luni spre marţi, iar pompierii sosiţi la faţa locului au constatat că pe casa scării blocului era fum, iar la uşa apartamentului unde izbucnise focul nu răspundea nimeni.

Locatarii blocului se autoevacuaseră între timp. "Incendiul se manifesta în interiorul unei camere cu degajare mare de fum. În interiorul apartamentului a fost găsit un bărbat de 34 de ani, decedat. După localizarea şi lichidarea incendiului, forţele de intervenţie au evacuat fumul de pe casa scării. Au ars obiecte de îmbrăcăminte şi obiecte de mobilier dintr-o încăpere", a declarat Irina Popa.

Pompierii au stabilit că incendiul s-a produs de la o lumânare. La locul solicitării s-au deplasat pompieri din cadrul Detaşamentului Piatra-Neamţ cu două autospeciale de stingere, pompierii voluntari din cadrul SVSU Bicaz cu autospeciala din dotare şi un echipaj de la Serviciul Judeţean de Ambulanţă.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel