Român fugărit cu o drujbă după ce a pălmuit un tânăr

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un sibian a fost fugărit cu o drujbă în funcțiune după ce a pălmuit un tânăr. Agresorul a fost încătușat și dus la cercetări.

Un scandal de zile mari a avut loc luni în localitatea Mârșa. Un bărbat a fost fugărit cu o drujbă pe strada Cindrel de către un tânăr. Totul ar fi pornit de la o discuție mai aprinsă.

Un echipaj de jandarmerie a fost sesizat de către IPJ Sibiu, luni în jurul orei 16, cu privire la faptul că o persoană în vârstă de 23 de ani ar fi fost agresată pe strada Cindrel din localitatea Mârșa, potrivit Mediafax.

Român fugărit cu o drujbă după ce a pălmuit un tânăr

 

Ajunși la fața locului, jandarmii l-au depistat pe tânărul în vârstă de 23 de ani, din localitatea menționată, care avea asupra sa o drujbă pusă în funcțiune, în timp ce alerga după un bărbat în vârstă 52 de ani, din Șelimbăr. Totul a pornit de la faptul că, în timpul unei discuții între cei doi, tânărul ar fi fost pălmuit de bărbat.

„Jandarmii au intervenit imediat pentru stoparea acțiunii tânărului, acesta fiind încătușat și condus la sediul Grupei de Supraveghere și Intervenție din Avrig pentru efectuarea verificărilor și întocmirea actelor de constatare”, spune Floriana Picioiu, purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei Sibiu.

Persoana în cauză, actele și drujba au fost predate polițiștilor din cadrul Secției 4 Rurală Avrig, cercetările urmând a fi continuate de către Poliția Orașului Avrig sub aspectul săvârșirii infracțiunii de amenințare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel