Român, evadat din arest la domiciliu, prins de carabinieri. Ieșise la o plimbare pe la barurile din centrul unei localități din Italia

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Italia. Un român a fost eliberat din închisoare după ce și-a amenințat soția că o va arunca de la balcon
Italia. Un român a fost eliberat din închisoare după ce și-a amenințat soția că o va arunca de la balcon

Un român aflat în arest la domiciliu a fost prins de poliție în timp ce se plimba prin centrul localității Montopoli di Sabina. În momentul în care a sesizat echipajul de poliție, bărbatul a încercat să fugă.

Carabinierii de la stația Poggio Mirteto au arestat un tânăr de 30 de ani, de origine română, pentru sustragere de la arestul la domiciliu. Ieri noapte târziu, militarii l-au observat pe bărbat în centrul localității Montopoli di Sabina.

Deși acesta se afla în arest la domiciliu de aproximativ o lună, se hotărâse să iasă la o plimbare prin barurile din centru. Agenții de poliție se aflau în timpul unui serviciu destinat tocmai verificării persoanelor aflate în arest la domiciliu.

Românul, cunoscut deja de poliție, nu a putut oferi justificări plauzibile pentru plecarea sa din locul de detenție. Din acest motiv, după ce a fost fotografiat, a fost dus la domiciliul său și plasat din nou în arest la domiciliu, conform presei străine.

Vezi și

 

A evadat și a jefuit un supermarket din Madonna di Campagna: un bărbat de 28 de ani, aflat deja în arest la domiciliu, are probleme

 

Un bărbat a fost arestat după ce a comis un jaf la un supermarket din Via Sospello, în zona Madonna di Campagna. Ofițerii de poliție l-au oprit pe bărbat - un italian în vârstă de 28 de ani - care fusese reperat anterior de către agentul de securitate după ce a ascuns alimente într-un rucsac.

La casierie, acesta a încercat doar să plătească pentru câteva produse și, când a fost prins în flagrant, a refuzat să deschidă rucsacul. În schimb, îl amenință pe agentul de securitate, îl împinge, amenință că îl lovește și, în cele din urmă, fuge. Polițiștii sosiți la fața locului au reconstituit mai întâi dinamica și apoi au pornit în urmărirea bărbatului, grație și unor mărturii ale celor prezenți.

Se bănuiește că acesta s-ar fi îndreptat spre o clădire veche dezafectată din apropierea Corso Venezia. Ajunși la fața locului, găsesc o persoană care ar putea corespunde descrierilor furnizate de martori.

 

În urma investigațiilor, polițiștii au descoperit că italianul era în arest la domiciliu



În lipsa documentelor, bărbatul dă un nume care se dovedește a fi fals. Iar în urma investigațiilor se dovedește că și el se afla în arest la domiciliu: deci, pentru a face supermarketul, a și evadat. A fost astfel arestat și pentru evaziune, precum și pentru fals în generalități și furt calificat.

În prezent, procedura penală se află în faza de anchetă preliminară, deci există prezumția de nevinovăție din partea suspectului, până la verdictul final, conform presei italiene.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel