Român DISPĂRUT în ITALIA: Familia lui Mihai Goja, APEL DISPERAT

StiriDiaspora Team |
Data publicării:

Mihai Goja era așteptat pe 9 august înapoi la muncă, la o familie din Messina. Ultima oară trebuia să urce pe bac pentru a ajunge la lucru, dar nu se mai știe nimic de el de atunci.

Mihai Goja, un român în vârstă de 37 de ani, este dat dispărut de către familia care susține că nu mai știe nimic de el din data de 9 august. Ultima dată când a fost văzut la Villa San Giovanni, în Calabria, urma să urce pe bac pentru a ajunge la Messina, potrivit 98zero.com. El era așteptat înapoi în Catania, în regiunea Cerami, unde lucra la o familie timp de mai mulți ani.
Ultima dată când a fost văzut purta o cămașă albastră cu buline albe, blugi și pantofi gri.

Mama sa și un văr au încercat să ia legătura cu el, însă când au văzut că zilele trec, iar despre el nu se mai știe nimic, au alertat autoritățile române și consulatul din Catania. Bărbatul din România a ajuns la Villa San Giovanni cu o autoutilitară Mercedes de 16 locuri gri, înmatriculată în România, în județul Suceav. Potrivit celor declarate de vărul său autorităților, odată ajuns la Villa San Giovanni, el trebuia să traverseze cu bacul epntru a ajunge la Messina, însă nu se știe dacă a ajuns la destinație, deoarece din 9 august nu există nicio veste de la el, familia este foarte îngrijorată.

Mihai Goja, de naționalitate română, născut la 28.05.1982, are o înălțime de aproximativ 1,73 cm și aproximativ 70 kg. Numărul său de telefon este 35333233763. Oricine a auzit de la el sau l-a văzut între Villa San Giovanni și Messina, este rugat să contacteze poliția.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel