Român dispărut fără urmă în Italia. Cătălin a fost văzut ultima dată în Padova

Liviu Ludovic |
Data publicării:

Un român a dispărut fără urmă în Italia, după ce s-a rănit într-un autocar și a fost transportat la spital. De acolo, a fost lăsat în stradă și nimeni nu mai știe nimic de el. 

Familia unui român face un apel disperat în speranța că-l vor găsi rapid pe Cătălin, un român dispărut în Italia.

Potrivit unui mesaj postat pe grupul de Facebook Voluntari în Europa, românul călătorea la bordul unui autocar cu destinația Franța, când, la un moment dat, s-a lovit cu capul de scări, fiind transportat la spital. După ce a fost tratat, bărbatul ar fi fost lăsat pe stradă, iar de două zile rudele nu mai știu nimic de el. Se pare că românul nu are telefonul asupra sa.  

Potrivit persoanei care a postat mesajul, carabinierii încă nu l-au declarat oficial persoană dispărută. Ultima dată, Cătălin a fost văzut în Padova, în zona Prato della Valle. 

"Urgent! Se numeste Catalin, este în Padova a fost văzut în Prato della Valle ieri dimineață ultima data era într-un autocar pentru Franța a stat rau a căzut și a zbătut capul pe scări, l-au luat cu salvarea la spital dar a doua zi a fost lăsat pe strada, nu știe italiana, are o ruda care îl cauta de 2 zile dar nu reușește sa dea de el, este fără telefon, dacă îl vedeți ajutați-l sa ia legătura cu numărul rudelor, nu este cerșetor. Carabinieri din Padova nu au vrut sa ia reclama de dispariție a persoanei, se încearcă pe Venezia", este mesajul postat pe grupul de Facebook.

Potrivit mesajului, cine l-a văzut pe Cătălin sau deține informații care ar putea duce la găsirea lui este rugat să apeleze numărul de telefon +39 380 345 5227 (Laurențiu). 

catalin-roman-disparut-padova-full-post

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel