Român, dispariție bizară după ce a plecat în Germania. Este căutat naţional și internațional

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

O femeie din Brăila și-a dat dispărut băiatul, după ce acesta nu a mai dat niciun semn de la plecarea în Germania. A fost solicitată căutarea la nivel naţional și internațional.

Potrivit polițiștilor, o femeie de 63 de ani, din municipiul Brăila, a sesizat dispariţia fiului său, Mustață Adrian, în vârstă de 41 de ani, care, în ziua de 18 august 2020 a plecat în mod voluntar de la domiciliu pentru a merge la muncă în Germania, iar în prezent nu știe unde se află.

În urma verificărilor efectuate, polițiștii au constatat faptul că acesta s-ar fi întors în țară, fiind văzut ultima data în noaptea de 21/22 august 2020, pe raza municipiului Brașov, informează Observator.

Semnalmente Mustață Adrian : înălţime 175 de cm, corpolență atletică, părul negru, tuns scurt, ochii căprui, iar ca semn particular prezintă pe partea anterioară a unui braț un tatuaj ce reprezintă un pește.

Îmbrăcăminte şi încălţăminte: pantaloni scurți, tip blue-jeans, pantofi albi, tip adidas, tricou cu mânecă scurtă, negru, cu un înscris în partea frontală.

Persoanele care pot oferi informaţii despre locul în care acesta se află sunt rugate să apeleze numărul de urgenţă gratuit 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unităţi de poliţie.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel