Român din Spania, mesaj dur: „Te uiţi spre România şi vezi cu câtă ură eşti întâmpinat. Ei nu au respectat nimic“

Nicoleta Baciu |
Data actualizării: | Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Mai mulţi compatrioţi de-ai noştri din Diaspora sunt supăraţi pe românii care acuză că noul coronavirus a fost adus în ţară de cei plecaţi la muncă peste hotare.

 

Astfel pe grupurile de români din Diaspora sunt postate tot mai multe mesaje, în care compatrioţii noştri îşi exprimă nemulţumirea.

„Ştiţi ce am observat? Pentru ca în Spania sunt atât de multe cazuri, România a uitat de noi. Aţi văzut cât de multă diferenţă se face? De parca noi am fi cei mai bolnavi. Şi acum... Virusul a plecat în Europa din Germania şi Italia. Tot ei l-au adus şi în Spania, prima dată în Tenerife, apoi în Madrid. Se pare că adevăraţii vinovaţi sunt daţi uitării“, a scris Elivis C. în grupul de Facebook Români în Spania.

„În Spania este foarte greu. Guvernul vrea o nouă situaţie de urgenţă. Şi asta ne va fi mai greu. Şi atunci te uiţi spre România şi vezi cu câtă ură eşti întâmpinat. Şi alt aspect! Ei în România nu au respectat nimic. În timp ce noi în Spania am respectat toate cele două luni de situaţie de urgenţă! Aşa că acestea find spuse, să nu spună nimeni că noi suntem un risc! Mai mult rişti să iei virusul în România sau să mori cu zile!“, a mai adăugat acesta.

2. postare_fa (postare_facebook1.JPG)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel