Român din Italia, prins plimbându-se cu o bicicletă furată

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Român din Italia, prins plimbându-se cu o bicicletă furată. Sursa - Pexels
Român din Italia, prins plimbându-se cu o bicicletă furată. Sursa - Pexels

Poliția locală din Mirandola a restituit proprietarului de drept o bicicletă de munte, care fusese furată în stația Cividale în iunie anul trecut. 

Ofițerii au găsit bicicleta pe data de 4 ianuarie în apropiere de o stație de autobuz. După câteva minute de așteptare, în stație a ajuns un bărbat care a deschis cu cheile bicicleta. Ân acel moment, bărbatul a fost imediat oprit de ofițeri. 

Între timp Biroul de Poliție Judiciară al Comandamentului a verificat și conformat că bicicleta în cauză era, de fapt, același obiect al furtului conform plângerii, care a fost depusă de proprietar în iunie anul trecut scrie lapressa.it.

Însoțit la Birourile de Comandă, bărbatul, un român de treizeci și cinci de ani, cu antecedente penale, a fost fotografiat și reclamat în libertate pentru săvârșirea infracțiunii de primire de bunuri sustrase. Bicicleta furată a fost returnată proprietarului.

”Mulțumesc polițiștilor locali pentru zelul și eficacitatea demonstrată, reînnoind încă o dată faptul că Mirandola este și rămâne un teritoriu ostil pentru infractori”, a comentat consilierul de securitate Roberto Lodi.

Furturile de biciclete nu sunt  noutate în Italia. Anul trecut, un român și complicele său, originar din Vigevano, au fost denunțați de poliție drept presupuși autori ai unei serii de furturi de scutere, comise în zona Biella.

 

Italia: Un român și complicele său, spaima proprietarilor de scutere și motociclete

 

Ancheta a fost pusă în mișcare de o serie de furturi de scutere și motociclete cu putere redusă. Primele cercetări efectuate de Poliția de Stat Biella au confirmat că scuterele furate, la câteva zile după producerea furtului, au fost găsite în apropierea unor zone împădurite în provinciile Vercelli și Novara.

Prin urmare, personalul Flying Squad a analizat imaginile surprinse de camerele de supraveghere video ale unui municipiu din provincia Vercelli, o zonă de trecere pentru a ajunge în zonele împădurite, scrie presa din Italia.

În cel puțin două cazuri, această activitate a făcut posibilă identificarea scuterelor raportate cu doi bărbați la bord care se deplasau de-a lungul drumului în direcția zonei împădurite.

Oamenii legii au examinat și imaginile de pe alte camere de supraveghere, care sunt amplasate în zone mai apropiate de centrul orașului Biella, obținându-se o imagine a bărbaților care călătoreau din Biella spre Masserano.

Citește mai multe AICI.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel