Român din Italia, la judecată cu logodnica sa: Ce pretenții inedite are tânărul de la iubita sa

Nicoleta Nicolau |
Data actualizării: | Data publicării:

Un tânăr din Botoșani, care a muncit pe brânci în Italia pentru nunta de vis cu logodnica sa, și-a dat iubita în judecată, după ce femeia l-a părăsit cu o zi înainte de nuntă.

Tânărul și iubita sa s-au cunoscut în anul 2016, iar la scurt timp, acesta a plecat la muncă în Italia pentru a face rost de bani de nuntă. În același timp, tânăra a rămas acasă și primit lunar diferite sume de bani de la iubit.

Bărbatul a explicat că i-ar fi trimis iubitei cadouri, i-ar fi plătit școala de șoferi, dar și o călătorie în Italia pentru a-l vizita. După ce s-au întors acasă, la Botoșani, cei doi s-au hotărât să se căsătorească.

Tânărul a cumpărat inelul de logodnă, a plătit avansul pentru salon, muzică și fotografi și a organizat totul pentru căsătoria la starea civilă.

Proces după ce s-au despărțit cu o zi înainte de nuntă. Cere daune de mii de euro

 

Cu numai o zi înainte de a scoate actele, cei doi logodnici au avut o discuție legată de banii pe care tânărul i-a trimis din Italia, în perioada în care a muncit. Așa a aflat că iubita sa i-a cheltuit, iar după ce s-au certat, tânăra s-a despărțit de el, notează botosaninews.ro.

Supărat că a fost părăsit și înșelat de iubită, tânărul din Botoșani s-a decis să o dea în judecată și să îi ceară toți banii cheltuiți, dar și daune morale.

Astfel, tânărul i-a cerut femeii banii pe cadouri, pe inelul de logodnă, pe școala de șoferi și toți banii pe care i-a trimis din Italia. În total, suma s-a ridicat la aproximativ 9.000 de euro, la care s-a adăugat și 10.000 de euro daune morale pentru suferința și rușinea suferite.

La rândul ei, tânăra a cerut și ea în instanță daune morale de 10.000 de euro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel