Român din Germania, filmat în timp ce trage cu pistolul în noaptea de Revelion: "Doar săracii aruncă cu petarde" - VIDEO

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Un român a fost filmat, în noaptea de Revelion, în timp ce scoate pistolul pe geam și trage cinci focuri de armă. Cel care a postat imaginile pe Internet susține că este vorba de unchiul său. 

Imagini șocante surprinse în noaptea de Revelion. Un român a fost filmat în timp ce trage cu un pistol spre un bloc de locuințe.

"Numai săracii aruncă cu petarde", este titlul clipului postat pe TikTok. Ulterior, clipul a fost șters și urcat pe Reddit.

VIDEO

 

Internauții au criticat gestul românului

 

Reacțiile nu au întârziat să apară iar internauții au criticat gestul tânărului.

Iată doar câteva din comentarii:

"Ce ma sperie cel mai mult e cum se vede blocul celălalt si unghiul în care domnul infractor trage... doar o minune a făcut sa nu omoare pe cineva de la etajele superioare"

"Chiar daca nu a omorat, tot a distrus ceva. Unele arme pot trage si prin pereti daca nu sunt prea grosi. Probabil ca nu e cazul, dar ideea e ca sigur a lovit ceva din blocul vecin si sigur o sa fie nevoie de reparatii si nu o sa fie el cel care o sa repare"

"Stai linitiștit la masă, posibil cu familia, și îți intră mare glonț prin geam... Sper să se autosesizeze poliția"

Din primele informații, clipul nu a fost filmat în România

 

Filmarea în care un bărbat trage cu o armă, pe fereastra locuinței, a fost efectuată în Germania, au explicat surse pentru Mediafax. „Numai săracii aruncă cu petarde” – este titlul clipului postat pe o platformă socială.

„Cu privire la imaginile difuzate de mai multe posturi de televiziune, privind o postare din mediul on-line, în care un bărbat trage cu o armă, pe fereastra locuinței, facem următoarea precizare: Din primele verificări a rezultat că filmarea a fost efectuată în afara teritoriului României”, anunță polițiștii.

Un bărbat a fost filmat în timp ce trage cu un pistol înspre un bloc de locuințe, în noaptea de Revelion. „Numai săracii aruncă cu petarde” – este titlul clipului postat pe platforma reddit.

Videoclipul a fost postat pe data de 2 ianuarie și, conform descrierii, în imagini apare unchiul celui care a făcut înregistrarea.

„Numai săracii aruncă cu petarde. Așa, înainte Revelion. El e unchiul meu”, a scris persoana respectivă în descrierea videoclipului.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel