Român declarat mort de către medici, deși trăia. Familia s-a oprit din pregătirile de înmormântare pentru a vorbi cu el

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un bărbat din Dolj a fost declarat mort de către medici, deși acesta era în viață. Cazul șocant s-a petrecut la Spitalul de Urgență din Craiova. 

O familie din judeţul Dolj a trecut prin clipe șocante. Oamenii au fost anunţaţi de doctorii de la Spitalul de Urgență din Craiova că ruda lor a decedat şi au început pregătirile pentru înmormântare. În momentul în care au mers la morga spitalului, şi-au dat seama că decedatul nu e ruda lor, ci este vorba despre altcineva, potrivit Antena 3.

Este vorba despre un bărbat în vârstă de 78 de ani, care a fost declarat mort de cadrele medicale de la Spitalul de Urgență din Craiova, deși este în viață.

Rudele bărbatului au început pregătirile pentru înmormântare

 

În acest moment, pacientul este internat la terapie intensivă, la secția de neurochirurgie. Starea lui de sănătate nu este tocmai una foarte bună, dar trăiește.

Cadrele medicale au spus că, duminică, la ora 8:00, ar fi decedat acest om și tot atunci au anunțat și familia.

Rudele bărbatului au început pregătirile pentru înmormântare. Ba chiar și biserica din comună a tras și clopotul, conform obiceiului, pentru ca localnicii să afle că o persoană a decedat, mai relatează sursa citată.

În momentul în care familia a ajuns la morga Spitalului de Urgență din Craiova, după mai bine de 24 de ore de când a primit vestea, a aflat că bărbatul trăiește de fapt, iar cel decedat nu era ruda lor.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel