Român de 17 ani, în comă. A intrat cu motocicleta într-un cap de pod, în Argeş

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
motocicleta_ilustrativ
motocicleta_ilustrativ

Un tânăr de 17 ani a fost transportat, în comă, la Spitalul Judeţean de Urgenţă Piteşti, în noaptea de vineri spre sâmbătă, după ce a intrat cu motocicleta într-un cap de pod, în accident fiind rănită şi o fată de aceeaşi vârstă.

 

Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş a anunţat că accidentul s-a produs pe un drum judeţean din localitatea Morăreşti.

"Din primele verificări efectuate, un tânăr de 17 ani, care conducea o motocicletă pe DJ 703B, nu ar fi adaptat viteza într-o curbă uşoară la dreapta, ar fi pierdut controlul asupra direcţiei de mers, intrând într-un cap de pod. În urma evenimentului, tânărul şi pasagera de pe motocicletă, o fată de 17 ani, au fost răniţi. Niciunul nu purta echipament de protecţie", a precizat IPJ Argeş. 


Potrivit reprezentanţilor Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Argeş, ambii tineri au suferit multiple traumatisme. Adolescentul, care era în comă, a fost intubat şi transportat la spital cu o ambulanţă de terapie intensivă mobilă. Potrivit Agerpres, poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea tuturor împrejurărilor în care s-a produs evenimentul şi luarea măsurilor legale care se impun. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel