Român, condamnat în Italia pentru viol şi complicitate la furt, prins de poliţiştii din Corabia

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bărbat de 34 de ani, din judeţul Olt, condamnat la închisoare de justiţia italiană, a fost prins în oraşul natal, Corabia. Acesta deja a fost reţinut 24 de ore şi încarcerat. 

 

 

Poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale, împreună cu cei din cadrul Poliției orașului Corabia au depistat un bărbat urmărit internaţional pentru comiterea infracțiunilor de viol și complicitate la bunuri sustrase, fapte comise pe teritoriul Italiei. 

„La data de 10 octombrie, poliţiştii din cadrul Serviciului Investigații Criminale au pus în executare un mandat european de arestare, emis de autoritățile judiciare din Italia, pe numele unui bărbat, de 34 de ani, din orașul Corabia, condamnat la pedeapsa cu închisoarea. Pentru punerea în executare a mandatului de arestare, poliţiştii olteni au beneficiat de date şi informaţii oferite de Biroul SIRENE din cadrul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională - Inspectoratul General al Poliţiei Române", se arată într-un comunicat remis de IPJ Olt.

Polițiștii Serviciului de Investigații Criminale Olt au prezentat bărbatul Parchetului de pe lânga Curtea de Apel Craiova, unde a fost dispusă măsură reținerii pentru 24 de ore. Ulterior, acesta a fost introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliție Județean Dolj.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel