Român condamnat în Belgia, după ce s-a plimbat cu șlițul desfăcut în supermarket. "Îmi cer scuze, trebuia să urinez"

Echipa Stiri Diaspora |
Data publicării:

Un român aflat în vacanță în Belgia a fost condamnat la închisoare cu suspendare și plata unei amenzi, după ce a fost surprins într-un supermarket cu șlițul desfăcut la raionul de lactate. 

Un român în vârstă de 27 de ani, care se afla în vacanță cu fratele său în Belgia, a fost condamnat de tribunalul din Kortrijk la patru luni de închisoare cu suspendate și o amendă de 600 de euro pentru infracțiuni sexuale publice. 

Potrivit publicației Het Laatste Nieuws, incidentul s-a petrecut pe 04 noiembrie, în magazinul Carrefour din Meulebeke. Două femei l-au văzut pe român plimbându-se printre rafturi cu organele genitale scoase prin șlițul pantalonilor.

O mamă și fiica ei, în vârstă de 27 de ani, l-au observat la raionul de lactate al magazinului universal, în timpul cumpărăturilor. Potrivit mărturiilor, tânărul a mers minute în șir prin mai multe coridoare dintre rafturi, până când un vânzător l-a putut prinde.

 

"Trebuia să merg la baie"

 

Românul a încercat în zadar să fugă înainte să sosească poliția.

"Chiar înainte să intru în magazin, a trebuit să urinez”, s-a apărat românul, la tribunal.

"Pentru că venea cineva, trebuia să fac asta repede și nu am putut să-mi ridic chiloții și să-mi închid pantalonii", a explicat el.

Judecătorul a etichetat scuza românului ​​drept „total de necrezut”. Astfel, Emanuel T. trebuie să plătească și despăgubiri de 870 de euro mamei și fiicei care au fost martore la scena oribilă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel