Român căutat în mai multe țări pentru tentativă de omor, violuri și tâlhării, închis în Austria

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Un român cu antecedente penale masive în mai multe țări din Europa a fost condamnat în Austria. Mai multe țări îl caută pentru o lungă listă de infracțiuni.

Românul de 41 de ani a fost închis pentru tentativă de omor, în România, timp de cinci ani. România solicită în prezent extrădarea. Inculpatul ar fi violat o tânără de 12 ani în septembrie 2019. Este căutat în Spania și Belgia, Germania dar și în Elveția. Bărbatul este acuzat pentru mai mult de 110 spargeri. Bărbatul a fost, de asemenea, arestat în Liechtenstein în 2018, tot pentru spargeri.

În ceea ce privește cele cinci spargeri din Vorarlberg în 2015 și 2019, bărbatul mărturisește doar moderat. Dar imaginile de pe camerele de supraveghere, ADN-ul și amprentele digitale, precum și amprentele de picioare au fost evaluate și oferă suficiente dovezi ale vinovăției sale, potrivit VOL.at.

A fost cndamnat la patru ani și zece luni de închisoare, însă a contestat condamnarea. Este însă greu de crezut sentința judecătorului Martin Mitteregger va fi redusă în a doua instanță. Hotărârea nu este definitivă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel