Român, căutat de familie după mai bine de 30 de ani de când a plecat să muncească în străinătate și nu se mai știe nimic de el

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Vasile Mititel / foto: Poliția Română
Vasile Mititel / foto: Poliția Română

În februarie 1992, Vasile a plecat la Viena, să muncească. De atunci însă, nimeni din familia lui nu mai știe nimic de el. Abia în ianuarie 2018, după mai bine de un sfert de secol de la dispariția sa, familia lui a notificat Poliția Română privind dispariția sa. Nici acum, după 32 de ani de când a plecat, familia nu știe nimic de el.

Poliția Română încă este în căutarea unui bărbat din Milișăuți, dispărut acum 32 de ani. Astăzi, Vasile Mititel are 54 de ani, dar avea 23 de ani când a plecat din România pentru a munci în străinătate și nu s-a mai întors.

Deja au trecut 31 de ani de când cumnatul meu a plecat în Austria și, din păcate, nu mai avem nicio veste de la el. Chiar dacă sunt mulți prieteni, vecini, chiar și membri ai familiei acolo, nimeni nu știe nimic de el.

Știu că a trecut foarte mult timp și cred că este imposibil să-l găsim, dar totuși facem o încercare acum și pe acest grup dedicat găsirii persoanelor dispărute. În cazul în care cineva ar ști ceva, vă rog să mă contactați. Mulțumesc.

Numele său este Mititel Vasile, născut la 1 mai 1969. A plecat în Viena în februarie 1992 și la sfârșitul lunii iunie a sunat că va reveni în țară, însă nu a venit nici până astăzi. Avea o relație bună cu mama și frații săi, așa că nu există nicio ipoteză că ar fi vrut să se distanțeze de familie. S-au făcut multe încercări prin poliție, chiar și prin Interpol, dar fără succes“, scrie Adina, care spune că este cumnata sa, pe un grup de social media dedicat românilor dispăruți.

Potrivit informațiilor furnizate de Poliția Județeană Suceava, românul din Milișăuți, jud. Suceava, a plecat la muncă în străinătate (Germania sau Austria) în jurul anului 1992 și nu a mai fost văzut de atunci.

2. Vasile Mit... (mititel-vasile-roman-disparut-anauntpolitie_66178400.png)

Bărbatul căutat are o înălțime de 1,80 metri, constituție atletică, păr șaten, ochi căprui, și nu avea tatuaje, operații sau alte semne distincte.

Poliția Română face un apel către public, solicitând orice informații relevante despre această persoană dispărută. Cei care dețin informații sunt îndemnați să contacteze Poliția prin apelarea numărului de urgență 112 sau să se adreseze celei mai apropiate unități de poliție.

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel