Român care s-a vindecat de COVID-19: "Un amic m-a întrebat dacă am luat bani ca să stau în spital"

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
sorin_lungu_captura_digi24
sorin_lungu_captura_digi24

Un bărbat din Vaslui, care nu credea în existența coronavirusului, s-a infectat atât el, cât și soția lui. Bărbatul a povestit că unele dintre cunoștințele lui, care nu cred ca şi el în existența acestui virus, l-au sunat să îl întrebe câți bani a luat ca să stea în spital.

 

"Nu că nu credeam (în existența virusului), nu-l înțelegeam. Fiind ceva nevăzut...", a delcarat bărbatul pentru Digi24.ro. Sorin Lungu nu și-a imaginat cât de agresiv este virusul. "Dureri de cap crunte, crunte la modul... nu știu... ceva mai rău nu am avut, am avut operații și n-am avut așa durere. Plutea creierul. Orice medicament, orice perfuzie îmi punea mi se părea că-mi face mai rău", povestește bărbatul despre coșmarul prin care a trecut.

Sorin mărturisește că, deși le povestea prietenilor care-l sunau cât de grea e boală, unii dintre aceștia încă mai puneau la îndoială existența virusului. Aceștia l-au întrebat dacă a fost spitalizat contra cost. "Un tip care nu e la o vârstă să nu creadă și nu era un din ăla fără școală, care m-a dat pe spate întrebându-mă dacă am luat bani ca să stau în spital, știind starea prin care am trecut eu", povestește Sorin pentru Digi24.ro

A stat în spital 19 zile până când s-a vindecat

 

Bărbatul a fost internat la Spitalul din Bârlad, unde a fost îngrijit de medicul Monica Aioanei, cea care i-a fost și sprijn moral în lunga perioadă de suferință. "A fost medicul care cred că mi-a salvat viața. Nu cred, sigur! S-au ocupat exemplar", a mărturisit acesta.  Medicul povestește gestul de recunoștință pe care l-a făcut Sorin. "A rămas așa de marcat de experiența pe care a trăit-o aici! La un moment dat, a făcut comanda și a cumpărat pentru tot pavilionul baxuri de apă minerală. Când a plecat, a vrut neapărat să vadă cum arătăm", a povestestit medicul.

Sorin a stat în spital 19 zile până când s-a vindecat. S-a întors după trei săptămâni, pentru că voia să-i mulțumească medicului care l-a salvat. I-a făcut acesteia cadou un buchet de maci, pe care l-a cules singur.

"Ducându-mă de la Vaslui, era o vreme urâtă, ploioasă... Doamne, ce să-i duc? Și pe drum spre Bârlad, erau lanurile alea pline. Am cules, eram ud pe papuci tot, plouase. M-am dus la o florărie, mi-au făcut un buchet super", a povestit Sorin.


[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel