Român care s-a vindecat de COVID-19: "Un amic m-a întrebat dacă am luat bani ca să stau în spital"

Nicoleta Baciu / 21 aug 2020, 23:06 Salveaza PDF Comentarii
sorin_lungu_captura_digi24
sorin_lungu_captura_digi24

Un bărbat din Vaslui, care nu credea în existența coronavirusului, s-a infectat atât el, cât și soția lui. Bărbatul a povestit că unele dintre cunoștințele lui, care nu cred ca şi el în existența acestui virus, l-au sunat să îl întrebe câți bani a luat ca să stea în spital.

 

"Nu că nu credeam (în existența virusului), nu-l înțelegeam. Fiind ceva nevăzut...", a delcarat bărbatul pentru Digi24.ro. Sorin Lungu nu și-a imaginat cât de agresiv este virusul. "Dureri de cap crunte, crunte la modul... nu știu... ceva mai rău nu am avut, am avut operații și n-am avut așa durere. Plutea creierul. Orice medicament, orice perfuzie îmi punea mi se părea că-mi face mai rău", povestește bărbatul despre coșmarul prin care a trecut.

Sorin mărturisește că, deși le povestea prietenilor care-l sunau cât de grea e boală, unii dintre aceștia încă mai puneau la îndoială existența virusului. Aceștia l-au întrebat dacă a fost spitalizat contra cost. "Un tip care nu e la o vârstă să nu creadă și nu era un din ăla fără școală, care m-a dat pe spate întrebându-mă dacă am luat bani ca să stau în spital, știind starea prin care am trecut eu", povestește Sorin pentru Digi24.ro

A stat în spital 19 zile până când s-a vindecat

 

Bărbatul a fost internat la Spitalul din Bârlad, unde a fost îngrijit de medicul Monica Aioanei, cea care i-a fost și sprijn moral în lunga perioadă de suferință. "A fost medicul care cred că mi-a salvat viața. Nu cred, sigur! S-au ocupat exemplar", a mărturisit acesta.  Medicul povestește gestul de recunoștință pe care l-a făcut Sorin. "A rămas așa de marcat de experiența pe care a trăit-o aici! La un moment dat, a făcut comanda și a cumpărat pentru tot pavilionul baxuri de apă minerală. Când a plecat, a vrut neapărat să vadă cum arătăm", a povestestit medicul.

Sorin a stat în spital 19 zile până când s-a vindecat. S-a întors după trei săptămâni, pentru că voia să-i mulțumească medicului care l-a salvat. I-a făcut acesteia cadou un buchet de maci, pe care l-a cules singur.

"Ducându-mă de la Vaslui, era o vreme urâtă, ploioasă... Doamne, ce să-i duc? Și pe drum spre Bârlad, erau lanurile alea pline. Am cules, eram ud pe papuci tot, plouase. M-am dus la o florărie, mi-au făcut un buchet super", a povestit Sorin.


[citeste si]

 

Get it on App Store Get it on Google Play


  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

28 noi 2020, 17:13 in Știri
Mama lui Mircea Geoană a murit

  TOP STIRI CELE MAI


Iti place noua modalitate de votare pe stiridiaspora.ro?
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

nxt.23
YesMy