Român băut, fără permis şi cu un copil în maşină, oprit de poliţişti cu focuri de armă

Mihaela Horchidan |
Data publicării:

Un şofer băut care nu a avut niciodată permis de conducere şi care avea şi un copil în maşină, a refuzat să oprească la semnalele polițiștilor. Într-un final, individul a fost oprit cu focuri de armă, după ce oamenii legii l-au urmărit prin oraş.

 

 

Un şofer care a refuzat să tragă pe dreapta la semnalul unui echipaj de poliţie a fost prins până la urmă după ce poliţiştii din Argeş au folosit armamentul din dotare. În urma verificărilor s-a constatat că şoferul nu are permis de conducere, este beat şi transportă în maşină patru pasageri, între care un copil. Incidentul a avut loc în localitatea Albeştii de Argeş, unde un echipaj al Poliţiei a făcut semnal regulamentar de oprire unui autoturism.

Șoferul nu a băgat în seamă semnalele agenților. Bărbatul nu avea permis de conducere şi transporta un copil în maşină. Acesta a demarat în trombă spre oraşul Curtea de Argeş. În aceste condiții, poliţiştii au instaurat un filtru, însă nici de această dată şoferul nu a oprit. Atunci, agenţii au tras câteva focuri de armă în aer, după care alte câteva focuri în cauciucurile mașinii.

 

În autoturism se aflau patru pasageri, printre care și un copil



„Autovehiculul a fost oprit, pe raza municipiului Curtea de Argeş, după ce pneul stânga faţă s-a dezumflat, fără a rezulta rănirea unor persoane sau alte pagube materiale. Bărbatul aflat la volanul autoturismului a fost imobilizat de poliţiştii din cadrul Poliţiei Municipiului Curtea de Argeş, din primele verificări stabilindu-se că cel în cauză, bărbat de 41 de ani, din Câmpulung, nu deţine permis de conducere. De asemenea, în urma testării cu aparatul etilotest a rezultat o valoare a alcoolemiei mai mare decât limita de 0,40 mg/l alcool pur în aerul expirat, fapt pentru care acesta a fost condus la o unitate medicală pentru recoltarea de probe biologice de sânge, în vederea stabilirii alcoolemiei”; informează Poliţia judeţeană Argeş.

Poliţiştii au constatat că în autoturism se mai aflau patru pasageri: doi bărbaţi, o femeie şi un copil, toţi fiind conduşi la sediul poliţiei pentru cercetări.

„În cauză urmează să fie întocmit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de conducere fără drept şi sub influenţa alcoolului, conform art. 335 şi 336 din Codul Penal, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Curtea de Argeş, iar după administrarea de probatoriu, vor fi luate măsurile legal care se impun”, precizează sursa citată, potrivit HotNews.ro.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel