Român, arestat preventiv pentru trafic de droguri în România și Ungaria. Tânărul cultiva canabis într-o localitate izolată

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Harghita au dispus reţinerea pe o perioadă de 24 de ore a unui tânăr de 26 de ani, pentru săvârşirea infracţiunii de trafic de droguri de risc.

Potrivit procurorilor, în perioada 2020-2021, bărbatul a cultivat canabis indoor, într-o locaţie situată pe raza unei comune izolate din judeţul Mureş, și a vândut canabis către persoane de pe teritoriul României şi Ungariei, scrie  stiriletransilvaniei.ro.

“La data de 12.04.2021, procurorii DIICOT – Biroul Teritorial Harghita împreună cu lucrătorii de poliţie din cadrul S.C.C.O. Harghita au efectuat două percheziţii domiciliare, ocazie cu care au fost identificate şi ridicate părţi componente ale unei instalaţii necesare pentru cultivarea cannabisului, precum şi cantitatea de aproximativ 1,5 kilograme de fragmente vegetale de cannabis. La data de 13.04.2021, Tribunalul Harghita a dispus arestarea preventivă a inculpatului, pentru o perioadă de 30 de zile”, a transmis DIICOT – Biroul Teritorial Harghita.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel