Român arestat în ţară după o crimă comisă în Spania

Andreea Cosma |
Data publicării:
Spania. Un român a primit doar doi ani de închisoare pentru viol, din cauza legii „Solo sí es sí", deși ar fi meritat între trei și șase ani
Spania. Un român a primit doar doi ani de închisoare pentru viol, din cauza legii „Solo sí es sí", deși ar fi meritat între trei și șase ani

Poliţiştii sibieni l-au prins pe un tânăr de 29 de ani, în oraşul Avrig, care era căutat în Spania pentru o crimă, a anunţat luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Sibiu, printr-un comunicat de presă.

"La data de 22 mai a.c., poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale au desfăşurat o acţiune specifică pe linia depistării persoanelor care se sustrag punerii în aplicare a măsurilor dispuse de autorităţile judiciare. Cu această ocazie, pe raza oraşului Avrig, poliţiştii de investigaţii criminale au depistat şi prins un localnic în vârstă de 29 de ani, pe numele căruia autorităţile judiciare spaniole au emis un mandat european de arestare. Bărbatul este cercetat penal sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de omor, respectiv tentativă la omor, fapte săvârşite pe teritoriul Spaniei", se arată în comunicatul IPJ Sibiu.

Potrivit sursei citate, "bărbatul a fost prezentat Curţii de Apel Alba Iulia, faţă de acesta fiind dispusă măsura arestului la domiciliu pentru o perioadă de 15 zile, în vederea confirmării".

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel