Român arestat în Spania, după ce o minoră s-a trezit într-un pat de hotel cu semne de abuz sexual și fără să își mai amintească nimic

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Agenți ai Poliției Naționale au arestat în Palma, Spania, un bărbat de origine română, în vârstă de 49 de ani, ca presupus autor al unei infracțiuni de agresiune sexuală și lovire sau alte violențe asupra unui minor.

Evenimentele au avut loc la sfârșitul lunii septembrie, în Platja de Palma. Potrivit informațiilor oferite de reprezentanții Poliției Naționale, minora petrecea cu niște prieteni într-un bar din localitate. La un moment dat, victima a mers singură la baia localului, unde se aflau trei bărbați.

Din acel moment, tânăra a început să nu mai știe ce i se întâmplă, prezentând amintiri confuze, până când s-a trezit într-o cameră de hotel, prezentând diverse leziuni și verificând că a fost agresată sexual.

Român arestat în Spania, după ce o minoră s-a trezit într-un pat de hotel cu semne de abuz sexual și fără să își mai amintească nimic

 

Victima a mers acasă și a explicat ce i s-a întâmplat, astfel că mama ei a sunat la Poliția Națională. Fata a fost ulterior tratată la un centru medical și, împreună cu familia sa, a depus plângerea corespunzătoare.

În timpul anchetei, polițiștii au putut verifica faptul că fata fusese cu trei bărbați la alte localuri, ai căror angajați au indicat că fata se afla sub influența unor substanțe. În urma investigațiilor, a fost posibil să se stabilească și locul în care minora a stat cu unul dintre bărbați. La acest hotel ar fi avut loc agresiunea.

Cercetările s-au concentrat apoi pe identificarea presupusului autor, precum și a eventualilor martori. După numeroase și anevoioase demersuri, agenții au reușit să îl identifice pe presupusul agresor, procedând la arestarea acestuia la 9 noiembrie, acuzat de săvârșirea unei infracțiuni de agresiune sexuală și lovire sau alte violențe. Bărbatul arestat este de naționalitate română și are 49 de ani.

Vezi și: O româncă din Spania a evadat din arestul la domiciliu și a fugit în Spania. Femeia obișnuiește să fure prin tehnica îmbrățișării

 

O femeie de naționalitate română care a evadat din arestul la domiciliu și a plecat în Spania, a fost arestată și extrădată în Italia.

Femeia, o româncă în vârstă de 30 de ani a încălcat arestul la domiciliu primit în Italia și a fugit în Spania. Prinsă de autoritățile spaniole, a fost arestată și extrădată înapoi în Italia. Infractoarea mai are trei mandate de arestare preventivă pentru furturi de la persoane în vârstă prin tehnica îmbrățișării. 

Românca evadase din arestul la domiciliu din Anzola și a fost arestată în urmă cu câteva zile de poliția de frontieră pe aeroportul Linate, din Milano. Este vorba despre o tânără româncă în vârstă de 30 de ani, G. S., care a fost arestată mai întâi la Madrid, în Spania, în executarea unui mandat european de arestare și apoi extrădată în Italia.

Femeia obișnuia să jefuiască persoanele pe care le întâlnea, folosind tehnica îmbrățișării. Mandatul fusese emis de Gip al Tribunalului din Pordenone, la cererea carabinierilor de la stația din Anzola, care au constatat că evadase din arestul la domiciliu. De fapt, femeia, care își ispășea arestul la domiciliu cu o brățară electronică, într-un centru de cazare din Anzola, evadase în iunie anul trecut, după ce a îndepărtat dispozitivul electronic. Apoi i s-a pierdut urma până când a dat de poliția spaniolă.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel