Român arestat în Franța, după ce a furat zeci de portofele și carduri într-o piață din Chambery

Liviu Ludovic |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV (sursa: FB)
Foto ILUSTRATIV (sursa: FB)

Un român a fost arestat în Franța, după ce mai mulți oameni care făceau piața în Place de Genève din localitatea Chambéry au reclamat că li s-au furat portofelele sau cardurile de credit. 

Încă de la începutul anului, polițiștii din localitatea Chambéry au primit reclamații cu privire că li s-au furat diverse bunuri, în principal cardurile de credit și portofelele.

Este vorba de piața volantă organizată în Place de Genève, deschisă doar sâmbăta. După încă o reclamație primită sâmbătă, 06 februarie, oamenii legii au trimis în piață mai mulți ofițeri sub acoperire, îmbrăcați în civil, potrivit publicației Le Dauphine.

Agenții au observat un bărbat cu un comportament ciudat, care se apropia tiptil de oamenii care retrăgeau bani de la bancomat. Prin urmare, polițiștii l-au reținut și l-au verificat. Nu mică le-a fost mirarea atunci când au descoperit că el fusese deja condamnat de mai multe ori pentru fapte similare, în toată Franța.

Întrucât fusese condamnat la închisoare de o instanță din Annecy, în 2018, românul a fost arestat și transportat la închisoare.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel