Român arestat după ce i-a dat 50 de lei unui copil pentru a întreține relații sexuale

Mihaela Horchidan |
Data actualizării: | Data publicării:
Român arestat după ce i-a dat 50 de lei unui copil pentru a întreține relații sexuale
Român arestat după ce i-a dat 50 de lei unui copil pentru a întreține relații sexuale

Un militar în vârstă de 51 de ani, din Craiova, a fost arestat preventiv, după ce ar fi încercat să întreţină relații sexuale cu un băiat în vârstă de 15 ani, în schimbul unor sume de bani. Potrivit polițiștilor, copilul fusese racolat pe rețelele sociale.

Bărbatul, un militar în vârstă de 51 de ani din Ostroveni, care locuiește însă în Craiova, a fost arestat pentru tentativă la act sexual cu un minor și racolarea minorilor în scopuri sexuale. În acest caz, poliţiştii craioveni s-au sesizat din oficiu că într-o locuinţă din Craiova, un bărbat ar intenţiona să întreţină raporturi sexuale cu un minor, potrivit antena3.ro.

Astfel, la faţa locului, poliţiştii l-au găsit pe bărbatul de 51 de ani şi pe copilul în vârstă de 15 ani, din Sadova. Atât militarul, cât și minorul, au fost duşi la sediul secției pentru cercetări și stabilirea situației de fapt.

“Din cercetările efectuate, s-a stabilit că bărbatul de 51 de ani ar fi racolat minorul prin intermediul unei reţele de socializare, în vederea întreţinerii de raporturi sexuale, în schimbul unor sume de bani”, a transmis Inspectoratul Județean de Poliție Dolj.

 

Polițiștii au întocmit dosar penal pe numele militarului

 

Potrivit autorităților, "în acest caz a fost întocmit deja un dosar penal pe numele bărbatului în vârstă de 51 de ani, sub aspectul săvârşirii infracțiunii de racolarea minorilor în scopuri sexuale. Cercetările urmează șă fie preluate și derulate de către un procuror din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara, Circumscripția Teritorială Craiova şi ulterior extinse şi sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tentativă la act sexual cu un minor", a mai precizat IPJ Dolj.

Astfel, bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore de către procurorul militar din cadrul Parchetului Militar de pe lângă Tribunalul Militar Timișoara, Circumscripția Teritorială Craiova, sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tentativă la act sexual cu un minor și racolarea minorilor în scopuri sexuale. Militarul a fost escortat de poliţiştii din cadrul Secţiei 3 Poliţie Craiova şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Dolj, au mai transmis autoritățile.

Ulterior, bărbatul a fost prezentat Tribunalului Militar Timișoara. Acolo a fost dispusă arestarea sa preventivă, pentru o perioadă de 30 de zile.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel