ROMÂN 70 de ani, suspect de COVID-19, cercetat penal după ce a fugit din spital

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
Foto ILUSTRATIV
Foto ILUSTRATIV

Un bărbat de 70 de ani, care era suspectat că ar fi contactat noul coronavirus, este cercetat penal după ce a plecat din spital fără acordul cadrelor medicale, se arată într-o informare de presă transmisă, vineri, de Centrul Judeţean de Comunicare coordonat de Instituţia Prefectului Botoşani

Potrivit sursei citate, după ce a părăsit spitalul, bărbatul a mers acasă şi a refuzat să deschisă uşa echipajelor de poliţie şi ambulanţă ajunse la domiciliul său. Autorităţile au apelat la un echipaj de descarcerare pentru a debloca uşa locuinţei acestuia.

"În urma verificărilor efectuate de către poliţişti, s-a stabilit faptul că bărbatul se afla la locuinţa sa din municipiul Botoşani, însă nu răspundea solicitărilor de a deschide uşa imobilului şi nici la numărul de telefon. Întrucât existau suspiciuni cu privire la existenţa unei stări de pericol asupra sănătăţii şi integrităţii vieţii acestuia, s-a solicitat sprijinul ISU Botoşani - Descarcerări, care au procedat la deblocarea uşii de acces în imobil. Bărbatul de 70 de ani a fost identificat într-o cameră a imobilului, conştient, însă acuza o stare de rău. Acesta a fost preluat de un echipaj de ambulanţă şi transportat la spital", se arată în informarea de presă. Poliţiştii îl cercetează pe bărbat sub aspectul comiterii infracţiunii de zădărnicirea combaterii bolilor, scrie Agerpres. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel