Robert Turcescu, ENERVAT la culme de Ioana Ene Dogioiu: "Mi-a dat FLIT ! Mă enervează când îsi ȚUGUIE BUZELE..."

Narcis Popa |
Data publicării:

Robert Turcescu i-a răspuns foarte dur jurnalistei Ioana Ene Dogioiu. Acesta spune că Guvernul ar fi trebuit să pice cu orice preț. Turcescu a spus că răspunsul dat de jurnalistă acum două săptămâni l-a enervat foarte tare. 

Robert Turcescu spune că duelul cu Ioana Ene Dogioiu a început de la necesitatea Guvernului de a fi picat, pentru că orice oră care trece cu Dăncilă în funcție aduce grave prejudicii României, precum legea pensiilor care pare a fi complet nesustenabilă și care angajează statul român la plăți enorme, odată cu mărirea pensiilor. 

"Vreau să vă aduc aminte cum în studioul dumneavoastră o distinsă doamnă care comentează politică din birou fără legătură cu politica reală, mă certa acum vreo două săptămâni că acest Guvern, prin orice compromis, chiar daca ar fi nevoie să importăm traseiști de la alte partide, trebuie dat jos. Și doamna spunea că 'nu! să-i lăsăm să se facă praf ! să se facă praf PSD-ul, să mai stea un an, până la alegeri'. Eu i-am zis că aici nu mai e o chestiune de politică din asta, că se duce țara de râpă aici. Astăzi, la distanța a două săptămâni de la discuția din studio și după mi-a dat și un flit într-un comentariu pe care l-a scris pe un site, că vezi domle' susțineam eu dărâmarea guvernului atunci. De-aia susțineam și spun cu tărie: indiferent de compromis ar fi trebuit să scăpăm de Viorica, de ideile Olguței și de restul nenorocirilor. Astăzi când vorbim despre legea pensiilor, asistăm la prăbușirea acestei țări! (...)

Când vă mai întâlniți cu distinsa, nu vreau să-i pronunț numele. Spuneți-i așa: că a zis Turcescu să se uite la ce nenorociri face Guvernul Dăncilă și dacă doarme liniștită aceasta doamnă...  Așa mă enervează unii când își țuguie buzele și încep să dea lecții din studioul de televizune: "Domle' nu se face așa". Am ajuns în situația în care ne luăm cu mâinile de cap. Graficul ăla(cu creșterea pensilor-n.r.) mă îngrozește," a spus Robert Turcescu. 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel