Robert Turcescu, DEZLĂNȚUIT la Realitatea TV: „CNA-ul din România este o porcărie”

Loredana Iriciuc |
Data publicării:

Robert Turcescu a răbufnit la Realitatea TV după ce emisia postului a fost întreruptă timp de 10 minute. Jurnalistul susține faptul că CNA ar trebui să fie închisă și că nu au reușit autoritățile să clarifice lucrurile care s-au întâmplat în Piața Victoriei în timpul protestului din 10 august 2018 și a clarificat această instituție. 

„Perioada pe care o trăim deja de luni bune îmi aduce aminte de perioada lui Năstase. Adică la acel moment, la instituții de tip ANAF care nu existau la acea vreme, dar existau sub alte forme, dar CNA exista și pe vremea lui Năstase și era la fel de politizat cum este astăzi, poate chiar mai politizat. Avea aceleași practici ca cele de astăzi. Modelul este clar.

Eu zic că nu ne dă nimeni afară din UE dacă arătăm clar că CNA-ul în România nu are nicio legătură cu CNA-ul din Franța sau cu CNA-ul din Germania. Arătăm prin exeple nenumărate de-a lungul a foarte mulți ani că CNA-ul din România este o porcărie.

Citește și EMISIA Realitatea TV a fost OPRITĂ

Suntem în epoca internetului, a Facebook-ului, a ziarului electronic. Tu vii în continuare cu un organism pe care-l folosești ca bâtă pentru politici editoriale ale unor televiziuni și radiouri în momentul acesta în care există internetul? Poți să îl folosești ca să nu faci publicitate mincinoasă sau să apară tot soiul de tembeli care să facă publicitate aiurea la medicamente.

Să te preocupi tu acum să anchetezi din punct de vedere editorial un eveniment din 10 august, de acum 6 luni de zile? Nu au reușit autoritățile să limpezească. Nu au lămurit autoritățile ce și cum și încearcă să lămurească Herjeu, Radu Călin Cristea cu Bernat și alții ca ei în CNA? Ăștia sunt deasupra judecătorilor, a procurorilor care au deschis anchetă!
Îmi spui tu CNA-ul că nu s-au întâmplat niște lucruri în piață și că a mințit Realitatea când Realitatea a difuzat niște mesaje ale unor oameni care erau în piață”, a spus Robert Turcescu la Realitatea TV.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel