Robert TURCESCU, ATAC DUR la adresa lui CUMPĂNAȘU: „Cred ca deja se crede REGE când uită să-și ia pastilele“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Robert Turcescu face un comenatriu acid cu privire la studiile lui Alexandru Cumpănașu, candidat la alegerile prezidențiale.

Deputatul PMP, Robert Turcescu, a postat, aseară, pe pagina sa de Facebook, o imagine în care Alexandru Cumpănașu apare într-o fotografie alături de mai mulți foști și actuali politicieni. Parlamentarul insoțește fotografia de un comentariu dur, totul în contextul în care, potrivit unor informații, Cumpănașu nu ar avea studii superioare finalizate în România, dar este masterand al unei universtiăți din afara țării.

„Cumpănașu, Onțanu, Oprea, Arafat și mulți, mulți alții! Academia de Științe ale Securității Naționale, poză de familie. Toți, unul și unul! Ce să ne mai mire că un terchea-berchea se visează Președintele României, chit că n-are nici măcar BAC-ul luat, cînd el se poză cu toate 'mărimile' statului pe la sindrofii și prin birouri?!
Pe undeva e de înțeles, avînd atîtea mîini de strîns și atît de mult de lins a uitat săracul să-și ia BAC-ul și s-a înscris direct la Royal Academy. Eu cred că deja se crede rege cînd uită să-și ia pastilele...

 (w670)

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel