Rifai: Rareș Bogdan, am încercat să-ți obțin un VOT. N-am REUŞIT

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:
Denise Rifai - Rares Bogdan Legile Puterii2.JPG
Denise Rifai - Rares Bogdan Legile Puterii2.JPG

Rareş Bogdan a intrat pentru prima dată prin telefon în noua emisiune a lui Denise Rifai, care ocupă acum tronsonul pe care  fost difuzat "Jocuri de Putere".

După discuţia privind demisia lui Alexandru Nazare din funcţia de şef de campanie a liberalilor în Bucureşti, Denise Rifai a destins atmosfera şi l-a întrebat pe unul dintre invitaţii săi, pe deputatul USR, Claudiu Năsui, dacă ar vota pentru Rareş Bogdan.

"Denise Rifai: O să îl votezi pe Rareş Bogdan, Claudiu Năsui?

Claudiu Năsui: o să votez lista USR-PLUS.

Denise Rifai: Uite, Rareş, am vrut să îţi obţin un vot dar nu am putut. Un vot am vrut să-ţi obţin, al lui Năsui. Şi utoie că nu vrea să ţi-l ofere", a glumit moderatoarea emisiunii "Legile Puterii".

Raeş Bogdan a răspuns însă, în acelaşi ton vesel, că l-ar susţine oricând pe deputatul USR, CLaudiu Năsui, pentru un post într-un eventual guvern PNL-USR-PMP.

"O să-l votez eu pe Claudiu Năsui atunci când va fi cazul că o să fie un ministru foarte bun într-un guvern PNL-USR-PMP. O să îl votez cu drag pe Claudiu Năsui să ocupe un portofoliu extrem de important de minsitru sau de vicepremier pentru că este un om valoros şi de dreapta real", a spus Rareş Bogdan, la Realitatea TV.

La începutul intervenţiei sale, Rareş Bogdan i-a urat succes fostei sale colege în noul format de emisiune şi şi-a exprimat susţinerea pentru ceea ce face.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

19 apr 2024, 22:40 in Știri
Accident de metrou la Viena 
Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel