Revoltător. Un tată își ARUNCĂ fetița pe scări (VIDEO)

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Un tată, supărat că fetița lui în vârstă de 6 ani nu îl ascultă, a decis să îi dea o lecție dură. Acesta și-a aruncat efectiv copilul pe scări. 

Un ucrainean se afla la cumpărături cu doi dintre cei patru copii pe care îi are. La un moment dat, între fata în vârstă de șase ani și fratele ei de trei ani au apărut certuri specifice vârstei. Cel mic voia să împingă el căruciorul, dar fetița nu a permis acest lucru, potrivit Daily Mail. 

În imagini se poate vedea cum tatăl o trage nervos pe fiica lui afară din supermarket. În următorul moment, fără vreo urmă de remușcare, bărbatul o aruncă efectiv pe copilă pe scări. Micuța se rostogolește pe trepte și apoi rămâne pentru scurt timp nemișcată pe trotuar.

Bărbatul se apără și spune că fetița s-a smuls din mâinile lui și din această cauză a căzut. Însă, după ce copila cade pe scări, tatăl se întoarce în magazin fără să se mai uite la fetiță, să vadă dacă a pățit ceva sau nu. 

Fetița s-a ridicat și a urcat pe trepte, dar nu a mai vrut să intre în magazin. Chiar dacă mai multe persoane  au văzut ce s-a întâmplat, nimeni nu a intervenit. Nu se știe încă dacă fetița a fost rănită în timpul incidentului. 

 

Tatăl are 46 de ani și a fost deja arestat de poliție după ce personalul din supermarket a postat înregistrările surprinse de camerele de supraveghere pe Facebook. Polițiștii s-au autosesizat, iar bărbatul este acuzat de neglijență parentală. 

[citeste si]

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel