Revoltător. Un primar PSD lovește și jignește o femeie: „Ești o bețivă!“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Imagini halucinante surprinse într-o localitate din Vrancea. O femeie care îl trage la răspundere pe primar din cauza mizeriei lăsate de muncitori la ea în poartă este lovită, îmbrâncită și jignită de edil.

Scenele au fost filmate chiar de ea și au ajuns în spațiul public, relatează Realitatea PLUS.

Este vorba despre edilul din comuna Corbița, o comună aproape uitată de lume, la granița Vrancei cu Bacăul. Primarul Emil Tacu are la activ 5 mandate, ultima dată fiind reales în septembrie, candidând din partea PSD.

Primarul a mers zilele acestea să curețe spațiul verde împreună cu câțiva angajați de la primărie, și astfel a ajuns să se facă mizerie la poarta femeii, care i-ar fi reproșat situația creată.

„Uitați cum mi-a dat cu pumnul în bot!“ / „Ești o bețivă“

 

Pentru că aceasta a protestat față de gestul primarului, acesta a jignit-o și a bruscat-o. Ba chiar a făcut-o "bețivă" iar pe soțul ei "dobitoc". LA un moment dat, pe imagini, se vede cum primarul o îmbrâncește și o bagă forțat în curte pe femeie. „Uitați cum mi-a dat cu pumnul în bot!“, iar apoi discuția a continuat până când se aude cum edilul îi spune „Ești o bețivă“.

Femeia, care a filmat toată scena și astfel imaginile au ajuns în spațiul public, a spus ca îl va da în judecată pe edil pentru că nu este normal un astfel de comportament.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel