Revoltă în Italia după mesajul postat de proprietarul unui bar: Meniuri diferite pentru clienţii vaccinaţi şi cei nevaccinaţi - FOTO

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Revoltă în Italia după mesajul postat de proprietarul unui bar: Meniuri diferite pentru clienţii vaccinaţi şi cei nevaccinaţi
Revoltă în Italia după mesajul postat de proprietarul unui bar: Meniuri diferite pentru clienţii vaccinaţi şi cei nevaccinaţi

Davide Giovannetti, proprietarul unui local din Italia, a afișat meniuri diferite pentru vaccinați și nevaccinați. Gestul lui a declanșat o adevărată revoltă în Peninsulă.

Potrivit presei din Italia, bărbatul a afișat meniuri separate, în vigoare din 15 octombrie, în localul lui din Cattolica. Oferă mojito și cocktail-uri pentru cei care au certificatul verde, iar pentru cei nevaccinați oferă apă și mentă. Totodată, el oferă un produs de panificație tipic, umplut cu spanac, pentru vaccinați și unul fără spanac pentru nevaccinați. Totodată, italianul oferă vodcă pentru vaccinați și ceai de mușețel pentru nevaccinați.

 

„E o simplă ironie, apelez des la ea. Am vrut doar să smulg un zâmbet, nu să alimentez controversa socială”, a susținut proprietarul localului. 

După ce meniul lui special s-a viralizat, proprietarul localului susține că a primit amenințări din partea oamenilor: „Nu mi-e teamă și nu voi îndepărta afișul. De ce aș face-o? Ar însemna că recunosc vreo vină”.

Italia a introdus, din 15 octombrie, obligativitatea certificatului verde (green pass) pentru toți angajații publici și privați.

 

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel