REVOLTĂ în Germania. Un laborator care face EXPERIMENTE pe animale a fost deconspirat

Liviu Ludovic |
Data actualizării: | Data publicării:

Situație revoltătoare semnalată într-un laborator de lângă orașul german Hamburg: maimuțe torturate, câini și pisici pline de sânge.

Soko Tierschutz și organizația Cruelty Free International au reușit să introducă un investigator sub acoperire în laboratorul german de testare a animalelor LPT din localitatea Mienenbuttel, lângă Hamburg.

Bărbatul a lucrat în interiorul laboratorului companiei LPT din decembrie 2018 până în martie 2019, fiind angajat în urma unui anunț dintr-un ziar local, scrie portalul german focus.de.

Imagini greu de descris în laboratorul secret

 

"Ceea ce am văzut în laborator este greu de descris în cuvinte", a spus ulterior activistul pentru drepturile animalelor. LPT face teste de toxicitate pe câini, pisici, maimuțe și iepuri pentru clienți din Germania și din întreaga lume. Animăluțele trec prin chinuri greu de imaginat. Bărbatul povestește cum zeci de câini din rasa Beagle sunt lăsați să sângereze după ce li se administrează medicamente.

Maimuțele sunt "manevrate" fără milă, cu fețele chircite de durere, în timp ce pisici cu picioarele rupte pot fi văzute în mai multe cuști. 

Bărbatul mai povestește că multe dintre animale au dezvoltat comportamente compulsive, învârtindu-se în cutii mici continuu într-un cerc.

Proteste împotriva practicilor laboratorului

 

În urma dezvăluirilor din presă, activiștii pentru drepturile animalelor au anunțat proteste masive în zonă, solicitând autorităților germane controale serioase la companie.

ATENȚIE - imagini cu puternic impact emoțional


(w460)

(w460)

Foto: Protecția animalelor SOKO / International Free Cruelty Free

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel