Revoltă după ce o infirmieră a intrat în magazin direct din spital

Nicoleta Baciu |
Data publicării:

Un bucureştean, S.M., a postat pe o reţea de socializare poze în care apare o infirmieră, venită la un magazin din Calea Griviței, în zona Spitalului de Arşi, la cumpărături. Doar că infirmieră era îmbrăcată în ţinută de spital.

„Astăzi la ora 9.25, într-un magazin de pe calea Griviţei, lângă Spitalul de Arși. O salariată îmbrăcată in ținuta de spital făcea cumpărături, în voie. Și ne mai întrebăm de ce intrăm în spital cu o boală și ieșim cu alta? Așa se transportă virușii din stradă în spital și invers. Rog conducerea spitalului să ia măsuri Urgente“, a scris M.S.

Imediat au apărut şi zeci de comentarii.

„Of, Doamne! Când o să ne civilizăm? Dna face parte din cei care zic ca nici nu exista coronavirus. Păcat că lucrează în spital, mai ales unul de arşi! Sădește moartea printre pacienți și nici măcar nu își da seama!“, s scris M.N.

„Din păcate nu este singură , sunt multe“, a punctat A.S.

„Inadmisibilă ieşirea din spital/clinică în echipamentul medical folosit“, a comentat M.V.

„Pai, nu a rămas treaba că nu există virusuri si ca nu trebuie termo scanare? Dacă e asa, infirmiera/asistenta respectivă nu a greșit cu nimic“, a subliniat C.S.

„În UK a fost un scandal mare asemănător. Guvernul nu a interzis și politia nu a amendat o asistentă care era îmbrăcată asa, ce a spus a fost ca nu se recomandă“, a adăugat M.R. şi multe altele.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel