Revocare Augustin Lazăr. Raluca Prună: Nu e cum poftește Toader

Bogdan Bolojan |
Data publicării:

Fostul ministru al Justiţiei, Raluca Prună, afirmă că avizul negativ dat de CSM propunerii de revocare a procurorului general Augustin Lazăr demonstrează că evaluarea activităţii manageriale nu este după "pofta ce o pofteşte" ministrul justiţiei, ci "prin procurori desemnaţi sau Inspecţia Judiciară". 

"Propunerea de revocare a lui Augustin Lazăr primeşte avizul negativ al CSM. Nu că lui Toader i-ar păsa. Dar aşa, pentru istorie, revin şi arăt că CSM reţine exact ce am observat mulţi din prima secundă. Evaluarea activităţii manageriale nu e aşa după urechea ministrului şi pofta ce o pofteşte acesta. E prin procurori desemnaţi sau Inspecţia Judiciară. Tot pentru istorie, să mai notăm o dată că în septembrie 2017, la cererea lui Toader, Inspecţia a făcut un control de fond şi pe management la Parchetul general şi nu a găsit nimic în neregulă. În raportul elaborat în octombrie 2017, Inspecţia spune că managementul e eficient. CSM aprobă raportul fără obiecţii, iar ministrul Justiţiei nu a avut atunci nimic de adăugat. Quod erat demonstrandum", scrie fostul ministru al Justiţiei vineri, într-o postare pe facebook.

În opinia sa, ne aflăm în "era lui totul-e-posibil-pentru-că-vrem-şi-putem".

"Nu că logica ar conta în toată povestea asta. Suntem în post adevăr, post logică, post normalitate aşa cum o ştim cei cu şcoala la timp făcută şi principiile acasă. Suntem în era lui totul-e-posibil-pentru-că-vrem-şi-putem. Cu personaje care sunt numai poleială, sub care e gol, întuneric şi multă apetenţă pentru rău", apreciază Prună.

În finalul postării, Prună menţionează că aşteaptă "încă dezvăluirile extraordinare ale lui Toader despre dosarul de candidat al lui Lazăr".

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel