Restricții de circulație în Capitală, pentru desfășurarea Summitului Formatul București 9 (B9)

Alexandra Curtache |
Data publicării:
Restricţii de trafic în weekend, în Capitală - anunț făcut de Brigada Rutieră  / Foto: Captură video youtube
Restricţii de trafic în weekend, în Capitală - anunț făcut de Brigada Rutieră / Foto: Captură video youtube

Sunt anunțate restricții în Capitală pentru ziua de vineri, 10 iunie, când în București se desfășoară Summitul Formatul București 9 (B9), anunță Brigada Rutieră.

Pentru evenimentele care vor avea loc în cadrul Summitului Formatului București 9 (B9) s-au dispus o serie de măsuri și recomandări care să ajute cetățenii, pe toată durata zilei de vineri, transmite Mediafax.

„Autoritățile implicate au în vedere ca măsurile de securitate instituite să interfereze cât mai puțin cu activitățile cotidiene ale populației. Astfel, pentru participanții la trafic vor fi dispuse măsuri de fluidizare a circulației și, în acest context, Brigada Rutieră București solicită conducătorilor auto să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor”, anunță Brigada Rutieră.

 

Șoferii sunt rugați să evite deplasarea pe Drumul Național 1

 

Șoferilor le este recomandat ca vineri, între orele 11.00 – 15.00 și 18.00 – 21.00, să evite deplasarea pe Drumul Național 1, pentru a preîntâmpina formarea eventualelor ambuteiaje.

Președintele României, Klaus Iohannis, va găzdui, vineri, 10 iunie 2022, Summitul Formatului București 9 (B9), care se va desfășura la Palatul Cotroceni. La eveniment vor participa șefi de state din Formatul București, precum și a Secretarului General al NATO, Jens Stoltenberg, care va fi prezent online.

Formatul București 9 (B9) este o inițiativă lansată de președintele României, Klaus Iohannis, și de președintele Republicii Polone, Andrzej Duda, la care participă statele membre NATO situate pe Flancul Estic al Alianței: Bulgaria, Cehia, Estonia, Letonia, Lituania, Polonia, România, Slovacia și Ungaria.

 

Trafic restricționat pe anumite segmente ale Șoselei Kiseleff, de vineri până duminică

 

Traficul va fi restricționat pe anumite segmente ale Șoselei Kiseleff, de vineri până duminică, pentru “Festivalul du Bonheur”.

În perioada 10 iunie 2022, orele 20.00 – 12 iunie, orele 23.00, se va desfășura evenimentul “Festival du Bonheur”, pe Șos. Kiseleff.

Pentru buna desfășurare a evenimentului, în intervalul 10 iunie 2022, orele 20.00, până în data de 12 iunie a.c., orele 23.00, se va restricționa traficul rutier pe Șos. Kiseleff, segmentul de drum cuprins între Str. Arh. Ion Mincu și Str. Monetăriei, respectiv pe Str. Monetăriei.

Totodată, în perioada 10-12 iunie 2022, va fi restricționat accesul în alveolele de pe Șos. Kiseleff, informează Brigada Rutieră.

 

Rute alternative:

- Sos. Kiseleff – Arcul de Triumf – Bd. Constantin Prezan – Piața Charles de Gaulle – Bd. Aviatorilor – Piața Victoriei – Bd. Lascăr Catargiu – Piața Romană – Bd. Magheru – Bd. Nicolae Bălcescu – Piața Universității – Bd. I.C. Brătianu – Piața Unirii – Splaiul Independenței

- Șos. Kiseleff – Arcul de Triumf – Str. Alexandru Constantinescu – Bd. Ion Mihalache – Str. Buzești – Str. Berzei.

„Brigada Rutieră va dispune măsuri de fluidizare a traficului rutier şi de prevenire a accidentelor de circulație. De asemenea, solicită conducătorilor de autovehicule să circule cu prudență, să păstreze o distanță suficientă pentru a putea frâna în condiții de siguranță, să nu oprească ori să staţioneze decât în locurile special amenajate și să respecte semnalele și indicațiile polițiștilor rutieri.

Pietonilor le recomandăm să circule doar pe trotuare, traversarea străzii să o facă doar prin locurile special amenajate și la culoarea verde a semaforului electric, după ce s-au asigurat temeinic, iar conducătorii de vehicule le-au înțeles intenţia de a traversa”, anunță sursa citată.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel