EXCLUSIV  Reportaj din Tulcea: Comuna Jurilovca, un colț de Rai în Delta Dunării - VIDEO

Echipa Stiri Diaspora |
Data actualizării: | Data publicării:

Jurilovca, un sat întemeiat de lipoveni în pragul veacului al XIX-lea, este an de an vizitat de mii de turiști dornici să descopere bogățiile Deltei Dunării. 

Localitatea Jurilovca este poarta de intrare în Delta Dunării pentru mulți dintre cei care vor să descopere frumusețile naturale de neegalat ale acestei zone.

În perioada pandemiei, românii au ales Delta ca destinație de vacanță, în contextul în care au fost restricții pentru ieșirea din țară. Unicitatea locului, alături de o paletă largă de activități, fac din această zonă una de neratat pentru orice iubitor de natură.

Eugen Ion, primarul comunei Jurilovca, vorbește într-un interviu despre provocările cu care se confruntă în această perioadă turismul din Delta Dunării, interzicerea vânătorii în zonă, migrația bucureștenilor spre această localitate, dar și despre celebra Serbare a Borșului Pescăresc.    

Materialul poate fi urmărit pe DCNews TV, DC News si ȘtiriDiaspora, dar si pe paginile de Facebook si canalele de Youtube ale acestor platforme.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel