Replică pentru Anda Adam, după ce a parcat în dispreţul celorlalţi şoferi: „Cred că deja îmi jigniți inteligența, fie ea şi de poliţist”

Loredana Iriciuc |
Data actualizării: | Data publicării:
Sursa foto: Facebook @Polițiștii au umor
Sursa foto: Facebook @Polițiștii au umor

Poliţistul care a făcut publică poza cu maşina Andei Adam parcată pe două locuri, dintre care unul rezervat persoanelor cu dizabilităţi, cere sancţionarea vedetei: „Cred că deja îmi jigniţi inteligenţa, fie ea şi de poliţist”.

„Stimată doamnă/domnișoară Anda Adam! Răutățile la adresa dvs. sunt rezultatul felului cum parcați, în acest caz. Eu nu am instigat pe nimeni să vă jignească sau să vă atribuie fel și fel de epitete. V-am blurat nr. de înmatriculare, tocmai pentru a evita să fiți ținta a ceea ce afirmați. Chiar dacă pe alte pagini nu vi s-a acordat acest privilegiu. Hate ia toată lumea, eu, ca polițist, dvs. ca artist, ș.a.m.d. Nu voi șterge postarea până nu voi avea certitudinea că ați fost sancționată contravențional de către colegii de la IPJ Cluj și până nu vă veți cere scuze față de beneficiarii acelor locuri de parcare. Iar dacă nu vă vor sancționa potrivit legii 145/2020 colegii din Cluj, voi solicita personal printr-o petiție acest lucru. Spuneți că nu puteți parca în altă parte din cauza modului de deschidere al portierelor. Și că era ora închiderii în mall.

Cred că deja îmi jigniți inteligența, fie ea și de polițist. Dacă era ora închiderii, cum încercați să ne păcăliți, mai ales în această situație, găseați locuri de parcare extrem de multe...doar că, ce să vezi, nu erau chiar lângă intrare. Nu e vina persoanelor cu dizabilități că dvs. nu ați "luat în calcul" modul de deschidere al portierelor. Puteți să raportați pagina cât doriți, nu mi-e teamă de astfel de amenințări și nici de avocații dvs. Astfel de practici nu vă fac cinste și nici nu vor atrage altceva în afară de acel hate la care vă referiți. Niște scuze publice, că tot ați afirmat că sunteți persoană publică, un proces verbal cu sancțiunea primită și plătită, cred că v-ar fi de mare ajutor. Asumați-vă ceea ce faceți, de aceea sunteți persoană publică, nu? :)
P.S. Am postat mesajele pentru a vă putea acorda dreptul la replică.

Update: îmi spun neoficial colegii de la Cluj, că fotografia nu este făcută la ei, ci la Afi Mall Cotroceni și nu au cum să o sancționeze, din cauza competenței teritoriale, ceea ce este foarte corect. Hai că poate avem noroc la București!”, se arată pe pagina de Facebook Polițiștii au Umor.

Anda Adam şi-a lăsat bolidul de lux, un BMWi8, de 374 de cai putere, pe două locuri de parcare, unul rezervat persoanelor cu dizabilităţi.

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel