Remus Cernea, primul candidat la alegerile prezidenţiale din 2024. „Da, este adevărat“

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:
Remus Cernea
Remus Cernea

Remus Cernea, care a candidat independent și la alegerile prezidenţiale din 2014, a anunţat în cadrul unui interviu, că va candida la prezidențiale și în 2024. În urmă cu 10 ani, el stabilea o premieră mondială, anunțând atunci că acceptă donații pentru campania sa electorală și în bitcoin.

Într-un interviu acordat jurnalistuli independent Sabin Gherman, Remus Cernea  și-a anunțat candidatura la alegerile prezidențale din 2024. „Da, este adevărat: mi-am anunţat intenţia de a candida la alegerile prezidenţiale din 2024!“, a confirmat ernrea  pe pagina sa de Facebook.

„Urmează o perioadă de construcţie pentru că va fi nevoie de o coagulare a forţelor politice pro-europene, pro-democratice și care să contracareze extremismul politic! Sunt perfect conștient de dificultăţile care vor fi de depășit și de efortul uriaș care trebuie făcut! Însă consider că toate acestea merită asumate pentru un mai bine pentru cetăţenii acestei ţări!“, a completat el.

Remus Cernea, primul candidat la alegerile prezidenţiale din 2024

 

„Discut și cu alte forțe politice, și cu alți actori politici pentru a caută o continuitate”, a mai spus Cernea într-un interviu acordat lui Sabin Gherman.

În 2009 a candidat la rezidențiale prima dată, din partea Partidului Verde. În 2012, a ieșit prlamentar de Constanța din partea USL. În 2014, Remus Cernea a candidat independent la prezidențiale. „Sunt primul politician din lume care şi-a anunţat candidatura la alegerile prezidenţiale şi care acceptă donaţii în bitcoin. Este o premieră mondială, din câte ştiu”, spunea Remus Cernea în urmă cu 8 ani, în timpul campaniei sale electorale.

„Sunt un om care dorește să contribuie la un mai bine pentru această țară. Nu sunt mesia, nu pretind că rezolv toate problemele, nu sunt un vânzător de iluzii. Dimpotrivă, sunt conștient de dificultăți iar apelul meu către oameni de a mă susține este un apel în primul rând la conștientizarea anilor grei prin care vom trece! Pentru a face față cu bine acestei perioade tulburi, va fi nevoie să ne apărăm valorile democratice!“, mai spune Remus Cernea.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel