Reguli la restaurantele din Cluj Napoca: Consumație minimă de 300 de lei și cel mult 2 ore la masă 

Nicoleta Baciu |
Data publicării:
restaurant_inchis
restaurant_inchis

Mai bine de patru luni, localurile au fost închise, din cauza ratei de infectare ce a depășit pragul de 3 la mia de locuitori.  Chiar și în situațiile în care incidența a scăzut sub acest prag, localurile din Cluj Napoca tot nu au putut funcționa la mai mult de 30% din capacitate în interior.

Din acest motiv, unele restaurante din Cluj Napoca, a căror activitate a fost grav afectată de pandemie, au început să impună clienților o consumație minimă și nu le permit să stea la masă mai mult de două ore.

Soluția găsită de proprietarii de restaurante a fost să achiziționeze așa-numitele igluuri sunt, - corturi din folie de plastic, montate pe un schelet metalic - care să le permită să primească clienți afară și în sezonul rece, scrie Monitorul de Cluj.

Problema este că aceste corturi sunt încălzite cu lămpi de ulei și consumă destul de mult. Din acest motiv, majoritatea unele restaurante au decis să impună clienților o consumație minimă, de până la 250-300 de lei. De asemenea, multe localuri nu permit clienților să stea la mese mai mult de două ore. Într-un iglu pot intra 6 persoane la o masă, dar numărul poate crește până la 8, doar dacă unul dintre clienți își asumă pe propria răspundere printr-o declarație.

 

 

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel