„Regele“ Florin Salam, audiat la Poliție într-un dosar de prostituție și cămătărie

Nicoleta Nicolau |
Data publicării:

Florin Salam este audiat de polițiștii din capitală într-un dosar privind fapte de cămătărie și proxenetism.

Florin Salam a fost ridicat de acasă de mascați și dus la audieri. Din primele informații, se pare că este vorba despre un dosar privind fapte de cămătărie și proxenetism.

Poliţiştii au făcut, miercuri, unsprezece percheziţii în Capitală şi în judeţele Ilfov şi Vâlcea, într-un dosar de proxenetism şi cămătărie, zeci de persoane fiind căutate pentru a fi duse la audieri. Poliţiştii Direcţiei Generale de Poliţie a Municipiului Bucureşti – Secţia 24 Poliţie pun în aplicare, miercuri, 11 mandate de percheziţie domiciliară, în municipiul Bucureşti şi judeţele Ilfov şi Vâlcea, precum şi 39 de mandate de aducere, într-un dosar penal în care se fac cercetări pentru proxenetism şi cămătărie.

Printre cei care dau declarații la poliție se află și Florin Salam, celebrul cântăreț de manele, care se pare că ar fi fost client al unor prostituate din dosar.

„Regele“ Florin Salam, audiat la Poliție într-un dosar de prostituție și cămătărie

 

”În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituţiei, în Sectorul 5, dar şi în alte localităţi din ţară, obţinând foloase patrimoniale de pe urma acestei activităţi, care ar fi fost desfăşurată de mai multe femei. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă şi termen de restituire”, a arătat Poliţia Capitalei.

În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează să fie duse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de proxenetism şi cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5.“, transmit autoritățile.

Conform unor noi informații pe surse citate de stiripseurse, prostituatele erau racolate prin metoda loverboy și fiecare avea proxenetul ei. Unele dintre fete sunt vechi în branșă, activând în trecut în Centrul Vechi. Partidele de amor se desfășurau la un hotel  din București, așa că două recepționere care făceau parte din rețea au fost și ele duse la audieri. Pe lângă Florin Salam mai dau declarații și Sile Broscoi - Miron Silică, dar și interlopi din clanul lui Stoacă și Macula.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel