Referendum familie. Româncă din Suedia, mesaj dur: "Ăștia ne fură copiii. Moș Crăciun nu există"

Ioana Avram |
Data actualizării: | Data publicării:

O româncă stabilită în Suedia, de peste 20 de ani, a criticat aspru referendumul pentru familia tradițională, pentru care românii sunt chemați la vot pe 6-7 octombrie.

"Locuiesc în Suedia de peste 20 de ani. Aici, persoanele gay au voie să se căsătorească și să meargă de mână pe stradă. Cu toate astea, vă jur că nu am văzut gay sărutându-se sau lingându-se pe stradă vreodată. I-am văzut în cluburile gay... dar hey, cluburile gay din România sunt puține față de cluburile pentru swingers și BDSM din țară, care sunt foarte cunoscute și aici.

Fetița mea are colegi cu părinți gay și eu am prieteni, dar nu am auzit de cazuri în care copiii au devenit gay, bi sau hetero din cauza părinților. Fetița mea nu mă întreabă de ce se iubesc două persoane, dar m-a întrebat de câteva ori de ce oamenii se urăsc.

În societate există atât de multe probleme SERIOASE. Când nimănui nu-i pasă în ce ești îmbrăcat, ce mașină conduci sau cu cine ai venit acasă... vorbim despre o societate sănătoasă. E sănătos să nu îți pese de ce fac alții. Și da, e sănătos să lași oamenii în pace.

Cât despre "vin ăștia și ne fură copiii"... Băi, oameni buni: Moș Crăciun nu există și nici poveștile cu Baba Cloanța nu prea mai au farmec. Nu o să vă ia nimeni copiii din casă. Cuplurile gay care vor copii fac copii, indiferent că vreți sau nu vreți. E ușor pentru o femeie gay să meargă să cumpere spermă sau să se culce cu un bărbat o noapte. Și e ușor și pentru un bărbat gay să lase o femeie gravidă, dacă asta dorește. Sau să plătească o femeie care vrea să îi nască un copil. Când vine vorba de adopție... e greu pentru oricine. Trebuie să ai un serviciu stabil, o casă destul de mare și bani cât să îi poți oferi copilului tot ce îi trebuie.

Pe lângă asta, mai trebuie să și aștepți ani buni până îți găsesc un copil. Orice om care trece prin atât de mare așteptare își dorește cu adevărat un copil. Desigur... există oameni buni și oameni răi, dar heterosexualii au făcut copii și i-au aruncat... nu persoanele gay. Și da, eu consider că un copil merită o familie indiferent că acea familie este formată din mami, tati, mami + tati sau mami + mami. Copilul are nevoie de o cameră cu jucării, de un pat călduros, de o mâncare bună, de haine curate, de prieteni la școală, de sport și de unul sau doi părinți care îl țin în brațe când plouă. Copilul nu are astea într-un orfelinat și faptul că mulți dintre voi preferați să vedeți copii abandonați și aruncați decât să îi vedeți într-o casă... mă sperie.

Propaganda asta pentru familia tradițională într-o țară unde avortul este la modă, unde se nasc prea mulți copii din copile și unde mamele își cresc copiii singure pentru că tații pleacă la amante sau merg la muncă prin alte țări este absolut penibilă. Văd preoți care se plimbă prin școli și vorbesc despre familie când ei s-au căsătorit cu biserica și habar n-au ce înseamnă să crești un copil. Când ei au violat și maltratat copii secole la rând. Când ei au interzis avortul și au obligat femeile să nască prin școli. Sau să moară acasă. Au vorbit mereu despre uterul unei femei, fiind bărbați. Au considerat că acei copii merită o viață bolnavă, plină de sărăcie și au zis că e mai bine să îi naști și să îi arunci decât să nu îi naști.

Toate lucrurile astea nu numai că mă întristează, dar mă și enervează. Cum să nu ajuți un om, dar în același timp să obligi și pe alții să nu îl ajute? Cum să îl condamni la moarte și să îl urăști, dar tu să crezi că Dumnezeul tău te iubește?", a scris femeia pe Facebook.

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel