Referendum. ALDE, AVERTISMENT la adresa lui Klaus Iohannis

Alexandra Steoleaca |
Data publicării:

Deputatul Varujan Vosganian, vicepreşedinte al ALDE, a declarat, joi, într-o conferinţă de presă susţinută la Cluj, că decizia formaţiunii sale de a nu participa la consultările de la Cotroceni reprezintă un avertisment pentru preşedintele Klaus Iohannis.

"ALDE este ferm, ALDE nu merge la consultările de la Cotroceni. Pentru ALDE, instituţia prezidenţială este o instituţie demnă de respect şi oricând ALDE îşi va aloca întreaga vocaţie către restabilirea demnităţii acestei instituţii. Ca dovadă că o respectăm este că îi pregătim un candidat pe măsura respectului pe care i-l purtăm. (...) În opinia noastră, Klaus Iohannis nu este demn de această funcţie. (...) Atitudinea pe care o avem este un avertisment clar şi este determinarea noastră de a nu tolera", a dispus Vosganian, în conferinţa de presă susţinută alături de preşedintele ALDE Cluj, Steluţa Cătăniciu, senatorul Marius Nicoară şi preşedintele ALDE Cluj-Napoca, Radu Silaghi-Dumitrescu.

Varujan Vosganian a mai spus că "ALDE nu se regăseşte în această atmosferă plină de ameninţări, plină de promiscuităţi" din politica românească.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel