Recurs compensatoriu. PETIȚIE pentru modificarea legii

Gabriel Nuță-Stoica |
Data actualizării: | Data publicării:

Deputatul PNL Florin Roman a anunțat, miercuri, într-un comunicat de presă, că PNL face demersuri pentru a depune la Parlament un proiect de lege care să interzică eliberarea infractorilor condamnați pentru fapte violente în baza legii regimului compensatoriu.

"Criminalii, violatorii și tâlharii, care au transformat România in raiul infractorilor trebuie opriți ACUM. Acesta este link-ul pentru petitia privind schimbarea legii regimului compensatoriu. Completarile dumeavoastra sunt binevenite! Sa nu uitam ca 11.000 sunt deja in libertate, iar 700 de infractori s-au reîntors deja in pușcării. Circa 200 de romani au căzut victime din nou violentelor acestor recidiviști, eliberați de Toader și de Dragnea, care in libertate au comis noi crime, violuri și tâlharii. 

Listele de semnături și comentariile care se vor strânge in urma acestei petiții le voi prezenta personal lui Dragnea, Toader și Tariceanu. Vocea dumeavoastra contează și trebuie sa se facă auzita. Doar presiunea publica ii va determina pe PSD și ALDE sa facă un pas in spate. Mulțumesc!

Haideți sa ii oprim împreuna! Semnează, comentează și distribuie mai departe!", este mesajul deputatului PNL.

Citește și: Recurs compensatoriu. Fost ministru: "Tudorel Toader este COMPLICE LA CRIMĂ"

Textul PETIȚIEI:

"Semnează pentru susținerea unui proiect de lege prin care cei care comit infracțiuni cu violență, omor, tentativă de omor, tâlhărie sau viol să nu mai beneficieze de predeverile Legii 169/2017, privind regimul compensatoriu.

Aproape 11.000 de infractori au fost eliberați mai devreme. 700 s-au reîntors deja după gratii. Circa 200 de români au căzut victime din nou violențelor acestor recidiviști, care în libertate au comis crime, tentative de omor, violuri sau tâlhării.
Legea regimului compensatoriu depusă de fostul ministru tehnocrat Raluca Prună, a fost preluată de Tudorel Toader, iar de la 3 zile pe lună, s-a ajuns la 6 zile pe lună, reducere a pedepsei pentru fiecare lună de pedeapsă executată. Legea PSDragnea a fost votată în Parlament în Iunie 2017 de majoritatea PSD-ALDE, cu scopul ca pe lângă hoți, violatori, criminali și tâlhari să scape și corupții lor!"

Citește și: Deputat: Criminalii, violatorii şi tâlharii să NU mai beneficieze de recurs compensatoriu

[citeste si]

 

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt2
YesMy - smt4.3.1
pixel