RECOMPENSĂ de 100.000 euro pentru cei care pot ajuta la găsirea victimelor din Caracal. Cine este omul de afaceri care face acest gest

Andreea Cosma |
Data actualizării: | Data publicării:

Fostul vicepreşedinte PNL şi actual preşedinte al Partidului Dreapta Liberală, Viorel Cataramă, a anunţat că este dispus să ofere o recompensă în valoare de 100.000 euro pentru cei care pot ajuta la găsirea Luzei Melencu şi a Alexandrei Măceşanu. Într-o intervenţie telefonică, acesta şi-a explicat gestul.

"Încă din prima zi a izbucnirii scandalului nu cred în varianta crimelor. Autoritățile nu ne-au arătat dovezi care să certifice că fetele sunt moarte. Asistem la încercarea autorităților de a ne face să credem că fetele sunt moarte. Lumea merge pe ipoteza traficului de persoane. Eu cred că sunt câteva persoane pe lumea asta care știu unde sunt fetele. Eu sper ca această recompensă să le facă pe acele persoane să vorbească, iar fetele să fie eliberate.

Pe mine mă interesează ca cele două fete să fie lăsate libere, să fie redate familiilor, colegilor, prietenilor. Atâta tot. Și mă interesează ca din miile de fete răpite din România să fie redate familiilor. Atât mă interesează. Eu sunt om de afaceri.

Am ferma convingere că Gheorghe Dincă nu e un criminal în serie, ci doar un pion mic într-o rețea de carne vie. E ceva ilogic", a declarat Viorel Cataramă, la Antena 3.

[citeste si]

Google News icon  Fiți la curent cu ultimele noutăți. Urmăriți StiriDiaspora și pe Google News



Get it on App Store Get it on Google Play

  TOP STIRI CELE MAI

DC Media Group Audience

  Flux de stiri

Vezi cele mai noi stiri

Contact | Politica de confidențialitate | Politica cookies |

Vezi versiune mobil
Vezi versiune tabletă
Vezi versiune desktop

cloudnxt3
YesMy - smt4.3.1
pixel